kostelinho tu de asta te plangi?daca esti bun,vei promova in div1

adevarata problema e organizatorul care nu cred ca a avut fifa 12 si face sistemul de joc cam aiurea
stiti ca in ea arena exista 2 rezultate:victorii si infrangeri.nu exista meciuri egale fiindca se joaca cu extra time+pk
daca se termina cele 90 min egal,se continua jocul cu extra time,deci ca sa nu continuati,cineva va trebui sa se deconecteze
te afecteaza acest quit rage.la seasons vei avea o rata de succes de matchmaking mai mica fiindca acolo multi useri prefera sa nu aibe oponentul rata mare de quit rage.pe mine ma afecteaza la ultimate team,castigand din ce in ce mai putine monezi pe meci jucat

in liga se poate juca la online friendlies ca meciurile tin doar 90 min.acolo ai ca optiune squad team online si custom.daca alegi squad team online sunt echipele online de la ranked
in cupa da,in ea arena sa se joace fiindca acolo se joaca doar meciurile direct eliminatorii

pot afla usor daca oponentul foloseste custom sau online squad teams la online friendlies.online squad teams sunt practic formatiile si primul 11 default
te duci la custom fifa/edit teams/team management si schimbi formatia si cativa jucatori la o echipa(oarecare).sa schimbi jucatorii incat sa ai alt overal per total in atac,mijloc,defensiva.vei tine minte cat avea echipa ca overall default ATT MID DEF si cat aveai overall folosind custom squads
la online friendlies trebuie sa adaugi psn id celor din campionat,lucru care il faci oricum
la ea arena nu trebuie neaparat sa fi si pe ps3 si pe pc la site-ul virgin.deci nu trebuie sa dai chalenge
acel chalenge e ca sa ai statistica pe site-ul virgin care am spus mai sus,are doar victorii/infrangeri ca exemplu V/I 2/5 cred ca nu iti arata cu cat ai castigat sau pierdut

cumva asta e psn id tau?
SERY28's PSN Profile - PSNProfiles.com
daca da,n-ai fifa 12 si nu ai cunostiinte