uite un articol scris de vg24/7: Booth babe ban: we must support EG Expo’s initiative | VG247 .Aveti aici o doza serioasa de mind**** (dupa parerea mea)

Booth babes at games events are the post-ban cigarette in the bar, a pervasive stink modernisers politely ignore until eventually, inevitably, some brave soul has to insist that the offender take their antediluvian discourtesy outside.
Deci dupa gandirea lor e la fel de rau sa te uiti dupa o tipa in pantaloni scurti ca si cum ar fi sa fumezi intr-un local . Sau mai spun ca astfel de slujbe injosesc femeile si ar fi sub demnitatea lor. Atunci de ce sunt atat de multe tipe care se inscriu pentru un asemenea post desi stiu ce fac?

Mai erau altii care ziceau ca nu e corect pentru femei. Da a zis bine un user de pe vg24/7: sa angajeze si niste barbati la fel de aratosi si pentru domnisoare (un tip imbracat in Kratos, Jin Kazama, Marcus Fenix whatever). Damn ca as face un poll sau o cere sau ceva care sa fie impotriva la astfel de tampenii. Parintii si persoanele care sunt impotriva la astfel de chestii sigur au niste probleme mari... nu m-as mira daca a vorbit nevasta lui Rupert Loman in locul lui . Si ce mi se pare ciudat e ca foarte, foarte multe site-uri ii dau dreptate, acum ca a zis el asta. Pana acum toti erau ok cu booth babes (unii faceau stiri sau colectii de poze cu ele), dar acum nu! stop!

E aproape la fel de aiurea faza ca si atunci cand niste oameni au vrut sa ii dea in judecata pe cei de la Capcom pentru ca in Resident Evil 5 (6-le abia s-a lansat) impuscai zombie NEGRII! oh no!