Originally Posted by
ramusg
Baietica, ca Romania sa nu aiba rezultate de exceptie, ca exceptie, trebuie sa aiba o constanta in victoriile asupra Argentinei, e o vorba a lui Caragiale" Amice esti idiot". Tu nu cunosti definitia exceptiei si ce inseamna regularitate.
Chelsea nu e o exceptie, e semifinalista, finalista si castigatoarea CL in anii recenti, daca Sahtior castiga CL era o exceptie pt ca nu e o echipa cu statut si Valoare de cel putin semifinala CL , cel putin pana acum, INTELEGI?! Chelsea nu a ajuns direct in finala, ci a castigat grupe, sferturi , optimi, semifinala si finala, pe langa bulan iti trebuie si valoare sa castigi CL.
In fotbal ca si in viata sunt si exceptii, Ajax bate MC, si noi i-am batut pe turci dar nu am fost un imperiu, si Spania a pierdut meciuri cu echipe marunte chiar dar e CAMPIOANA MONDIALA SI EUROPEANA si NU ARE fundasi rapizi sau atacanti cu suflul lui BOLD, EST PIERDUT COPILAS.
E greu sa vezi mai mult decat ai in fata, mi-ai demonstrat ca porti ochelari de cal si eti tufa de venetia, pt tine nu conteaza valoarea doar starea de moment.. Iar cand Bate Borisov o sa aiba 10-1 In istoria intalnirilor cu Bayern atunci o sa ai dreptate, nu?
Le: Si eu nu-mi sustin parerea ci EVIDENTA, ce este evident e general impartasit si asumat, FIFA nu este REALITATE @ Catalineatza este un JOC video, nimic din viata virtuala nu este REALITATE .