Quote Originally Posted by ramusg View Post
Baietica, ca Romania sa nu aiba rezultate de exceptie, ca exceptie, trebuie sa aiba o constanta in victoriile asupra Argentinei, e o vorba a lui Caragiale" Amice esti idiot". Tu nu cunosti definitia exceptiei si ce inseamna regularitate.

Chelsea nu e o exceptie, e semifinalista, finalista si castigatoarea CL in anii recenti, daca Sahtior castiga CL era o exceptie pt ca nu e o echipa cu statut si Valoare de cel putin semifinala CL , cel putin pana acum, INTELEGI?! Chelsea nu a ajuns direct in finala, ci a castigat grupe, sferturi , optimi, semifinala si finala, pe langa bulan iti trebuie si valoare sa castigi CL.

In fotbal ca si in viata sunt si exceptii, Ajax bate MC, si noi i-am batut pe turci dar nu am fost un imperiu, si Spania a pierdut meciuri cu echipe marunte chiar dar e CAMPIOANA MONDIALA SI EUROPEANA si NU ARE fundasi rapizi sau atacanti cu suflul lui BOLD, EST PIERDUT COPILAS.

E greu sa vezi mai mult decat ai in fata, mi-ai demonstrat ca porti ochelari de cal si eti tufa de venetia, pt tine nu conteaza valoarea doar starea de moment.. Iar cand Bate Borisov o sa aiba 10-1 In istoria intalnirilor cu Bayern atunci o sa ai dreptate, nu?

Le: Si eu nu-mi sustin parerea ci EVIDENTA, ce este evident e general impartasit si asumat, FIFA nu este REALITATE @ Catalineatza este un JOC video, nimic din viata virtuala nu este REALITATE .
Daca e doar un joc video atunci de ce te mai plangi de el? Ori joci asa cum e ori nu-l mai joci si treci la PES sau stai pe tusa pana apare ceva mai real.

---------- Post added 25-10-2012 at 02:38 PM ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
eu nu ma cert dar m-am saturat ca pt fiecare defect din Fifa evidentiat de noi si de f multi pe ale forumuri sa sara COPILAS cu cate un exemplu fugar in istoria fotbalului pt a certifica nesimtirea cu care EA ne da cu tifla celor care vrem un joc decent si care sa nu fie "jucat si controlat" de catre AI, ok?
Pai tu controlezi doar un singur jucator la un moment dat, ceilalti 10 ai tai si 10 ai oponentului sunt controlati de AI. Daca vrei fotbal real in FIFA 13 joaca la Team play la 11 vs 11 si e real de real fara AI, sunteti fiecare cu jucatorul lui, exact ca pe maidan.