Quote Originally Posted by Seryaph View Post
4-4-2 ; 4-3-3 si in special 4-1-2-1-2
Si 4-2-3-1

---------- Post added 29-10-2012 at 09:54 AM ----------

Quote Originally Posted by x2z View Post
I highly doubt about it. Primesc mesajul de acum 2-3 zile. Efectiv nu am crezut ca cineva isi poate bate joc in halul asta de cumparatori. De ce nu exista un serviciu de genul OPC si pentru firmele internationale? Practic EA poate sa imi livreze un mare ***** si eu sa pierd pur si simplu 60$?
Pai tu ai cumparat un software, garantie la software din cate stiu nu exista. In plus, daca te uiti si citesti in EULA ei spun ca iti pot inchide serviciul online cu o notificare cu 30 zile inainte. Practic, EA, daca vor muschiul lor, iti pot inchide si acum serviciul online. Nu stiu daca ei iti vand odata cu jocul si modul online sau doar modul offline.

---------- Post added 29-10-2012 at 09:58 AM ----------

Quote Originally Posted by Harilip View Post
Portaru il muti in functie de zidul format de jucatori. Apesi pe R2/L2 ca sa misti zidul la dreapta/stanga iar portarul merge in sensul opus directiei zidului. Coins, faci meciuri, joci la loto cu pachetele sau faci comert. Eu de exemplu cumpar jucatori englezi, formatie buna cu 350 coins buy now si ii dau cu 1-2k. In 2 zile am facut 50k cautand si vanzand chilipiruri. Unii nu stiu valoarea jucatorilor si le pun un pret la nimereala
Traiasca pandacii.