Quote Originally Posted by galagan90 View Post
Iti place mult sa vorbesti ca sa te aflii in treaba nu? Nu vreau sa fac un roman despre prostul tau parcurs in acest sezon, doar eu stiu cat imi vorbeai pe mess si imi caracterizai adversarii si te credeai mare jucator . Uite ca locul 6 a fost arhisuficient pentru tine. Felicitari DonLuLuu, si pentru cunostintele tale nina, primul criteriu de delimitare sunt meciurile directe, in care eu aveam castig de cauza. De ce ? El m-a batut 5-2 si eu l-am batut 5-1 , deci eu castigam. Sau cel putin asa mi-a spus Seryaph pe messenger. Dintr-un campionat intre prieteni ai facut cea mai mare telenovela ... Eu am pierdut puncte pe mana mea, pe relaxare prea multa, dar fiti siguri ca ma revansez in sezonul 2. Mi-am jucat toate meciurile la timp fara amanari si am incercat sa fiu cat mai corect in toate situatiile. Nu toata lumea a fost la fel de corecta ca mine, dar respect organizarea. Va multumesc pentru un prim sezon frumos (unora dintre voi) si multumim Seryaph pentru acest campionat(pentru ca nimeni pana acum nu a apreciat efortul lui, doar certuri am vazut) . Ne vedem in sezonul 2, in Liga 1, desigur !
nu imi place doar mie,dar vad ca iti place si tie
stiu ce am zis,ca avem mari sanse la titlu,dar eu le am mai mari,iar in sezonul 2 vin spike si thedeaman si game over la titlu
invata sa citesti ca eu nu te comparam cu donlulu,ci cu maghear.de ce? fiindca cu el avusesem ultimile 2 meciuri si erau pentru titlu
in cazul in care faceam egal si in retur cu maghear(care m-a batut la mustata),ar fi avut acelasi nr de puncte cu tine,dar ar fi fost peste tine ca te-a umilit cu 4-1 si 5-1(cat de bine a sunat)
am avut meciurile care decideau titlul in liga si meciurile din finala cupei,chiar ma aflam in plina treaba,ca tot ai dat quote la comentariu
care campionat intre prieteni?daca era asa ceva,se jucau offline meciurile in zilele libere
stii ca nu esti singurul care s-a incurcat,nu?dar dintre toti,maghear as spune ca e cel mai nepastuit aici.va batut tur retur si pe tine si pe donlulu la scoruri mari si s-a incurcat cu vlady si horia.ar fi trebuit maghear sa castige titlul
cat despre parcursul meu slab in sezon,pomenesti doar de liga unde esti mai bine clasat.dar sezonul are si cupa,unde n-ai iesit nici din grupe,iar eu am bifat o finala

ne vedem in sezonul 2 unde n-o sa faci nimic