Quote Originally Posted by DonLuLu View Post
ce argumente vrei mah cand tot e asa de clar cand spui ca e finala, pt ce se mai numeste finala atunci?eu am zis o parere personal ca ar fi mai frumos..nu trebuie sa te umflii asa.Da la vot care este de acord sau nu

---------- Post added 21-11-2012 at 06:21 PM ----------

Galagan90.. nu cred eu ca nu am putea sa nu ne intelegem ca doar nu suntem animale si fie vb intre noi si restu nu ajunge orice specimen in finala, cam stii cine ar ajunge sau cine e posibil sa joace in finala...
Initial am vrut finala un singur meci, daca-ti aduci aminte.... voi ati ales tur-retur! Inteleg ca te oftici ca ai pierdut titlul de campion pe un tur-retur, dar asta este din cauza ca thedeadman14 a fost mai bun ca tine. Daca pierdeai intr-un singur meci, puteai spune ca ai avut ghinion. Pot sa cer cate argumente vreau "mah" ca sa schimb o regula care mie mi se pare buna.

---------- Post added 21-11-2012 at 08:26 PM ----------

Inscrierile s-au terminat! Avem 24 de concurenti in sezonul II. 12 in Liga I, 12 in Liga II.
M-a sunat wildspirit si mi-a spus ca nu poate juca meciurile din baraj fiindca trebuie sa plece din Bucuresti, asa ca, in urma barajului Tonynho promoveaza in liga I.
Imi cer scuze baieti, dar trebuie sa fiu undeva in seara asta si nu pot face tintarul campionatului... promit ca pana maine la ora 12:00 o sa fie gata.

Componenta liga I: DONLULU, MAGHEAR, GALAGAN90, HORIAHG, NINA, TONYNHO, THEDEADMAN14, SPIKE, ASTEPTAU, ROKOCOCO, NIGHTCRAWLER, SERYAPH
Componenta liga II: GVINGI76, IASMIN90, OSSAUR, ERIKUTZU, WILDSPIRIT, KOSTELINHO, DONBASSIL, SILVIUGABRIEL, MICUL_, ARYUSS, THESPIDER, MARIUSHCRM

Mult succes tuturor participantilor din sezonul II

---------- Post added 21-11-2012 at 08:34 PM ----------

Puteti sa incepeti sa jucati chiar daca nu v-am programat inca.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2