Mai oameni buni, eu nu inteleg o chestie: am fost ca prostii la referendum pentru ca in Parlament sa fie maxim 300 de alesi, da? S-a votat clar, sa fie 300... si cu toate astea, vad ca acum vom avea aproximativ 600! La fel, am fost ca fraierii la referendum pentru a-l da jos pe Basescu. S-a votat clar de majoritate sa fie dat jos. Si cu toate astea, Basescu e inca acolo. Serios acum, la urmatorul referendum... sa ma pupe undeva! Pentru ca eu unul nu mai merg la asa ceva decat daca sunt platit.

Btw, sper ca n-am auzit eu bine, si nu s-au tampit astia chiar de tot (pt. ca oricum chestia cu 600 mi se pare cea mai mare tampenie - noi pe criza ne marim numarul de parlamentari, cu cheltuielile aferente, gen hoteluri de lux, masini de lux, bauturi fine, s.a.m.d). Din nou un ungur ministru la cultura in Romania? Iar incep negocierile cu ungurii (nu s-au saturat de 22 de ani de negocieri)? N-am nimic cu ei, dar cand ai o astfel de majoritate, ce mai stai si te impedici de diversi? In plus, iar intra in Parlament toti aia de pe locul 2 (vezi Udrea)?!? WTF is going on??!

Romania, trezeste-te!