Quote Originally Posted by Danny View Post
Mai e nevoie de un thread ca acesta si pe aria de Xbox si desigur, sa fie sticky. Scris cu un font mare si rosu.
Cel mai bine cred, este cate un quick link direct de pe homepage, ceva in genul pozei.

Am dat doar o idee.
Cred ca e o idee ft buna, dar mai cred ca nu se va pune in practica din păcate

---------- Post added 12-12-2012 at 07:52 PM ----------

Quote Originally Posted by RaverX View Post
Cred ca daca PS3-ul modat mi-ar da avantajul ala mi l-as moda instant, mai bine spus mi-as mai cumpara unul modat. Explica-mi te rog si mie cum ai jocuri gratuite daca ai PS3 modat. Ah, daca le procuri ILEGAL. Dar asta nu inseamna ca ai jocuri gratuite, inseamna pur si simplu ca ai posibilitatea de a rula jocuri piratate.

Sunt doua chestii complet diferite, e ca si cum as spune ca un pistol iti ofera avantajul de a obtine usor bani fara a preciza riscul ca trebuie sa FURI banii aia cu ajutorul pistolului.

Deci un PS3 modat nu ofera jocuri gratuite, sa fie clar.

In rest ai punctat foarte bine, mai ales cu punctul 5, multi cred ca daca ai dat bani pe un joc ai pierdut banii. Nu e deloc asa, cel putin nu inca. Ba chiar daca stii ce sa cumperi s-ar putea ca valoarea jocului tau sa creasca in timp (daca prinzi oferte bune la jocuri Collector's de exemplu).

Si mai exista o modalitate de a procura jocuri ieftine: inchirierea. Daca nu vrei sa pastrezi jocul si iti place sa joci multe jocuri si le termini repede poti sa inchiriezi jocurile contra unei sume modice.
citeste titlul threadului! daca NU iti modezi consola ai acest avantaj( daca se referă la ps plus )
Cine vede acest "avantaj" nu cred ca citeste mai departe, ar trebui modificat un pic(pe o consola ps3 poti sa joci gratuit numai cu abonament ps plus, jocuri care practic sunt �nchiriate, un serviciu ft bun pt cei care nu colecţionează jocuri)