doi am am stat cu UPC-cable in Rahova si nu se facea nici o diferenta intre metro si extern. am avut intotdeauna abonamentul maxim si intr-adevar erau perioade (zile) cind mergea mai prost (cind incepea cite o vacanta, de sarbatori sau cind se facea upgrade de banda). in rest mi-a mers acceptabil (minim 75-80% din ceea ce era advertised).

MonkY, cit priveste suportul lor mie mi se pare cel mai bun suport (comparativ cu RDS/RTL). in doi ani de zile am sunat la ei (pentru ca murise conexiunea) de vreo 4-5 ori. in toate cazurile problema a aparut seara. de fiecare data, a doua zi s-a prezentat o echipa care mi-a rezolvat problema (de citeva ori a fost din caseta lor din bloc iar ultima oara mi se busise mie modemul si mi l-au schimbat pe loc). o singura data din astea 4 nu au venit a doua zi si asta pentru ca am sunat vineri seara. au venit luni de dimineata. promptitudinea lor chiar m-a lasat masca si asta s-a intimplat de fiecare data cind am avut nevoie. concidenta? nu cred.

apoi m-am mutat in Titan. un an am avut RDS Fiberlink 50Mbps. imediat dupa instalare am avut probleme vreo saptamana. am tot sunat la ei si pina la urma s-a rezolvat. pe parcursul anului am avut probleme cu netul de 2 ori (tot seara). am sunat la ei si pina a doua zi de dimineata aveam net din nou.

acum sunt abonat la Romtelecom. au venit sa instaleze miercuri si de azi ar trebui sa am net (6Mbps/512kbps). nu am idee de ce dureaza 48 de ore sa ii dea drumul. luam RDS sau chiar UPC dar RTL sunt momentan singurii din zona. sunt chiar curios cum o sa ma inteleg cu ei (oricum bag si un RDS cind o sa fie disponibili in zona).

sincer sa fiu, nu stiu de ce eu nu am avut niciodata probleme cu nici o firma pina acum, in timp ce altii povestesc niste chestii care tin de domeniul horror. da, eu cind sun la ei vorbesc frumos, nu ma dau mare si tare ca eu cunosc problema mai bine decit ei, ii las sa ma treaca printr-o serie de intrebari (daca e cazul) pentru ca stiu ca asta e procedura iar ala angajat sa raspunda are niste obligatii pe care daca nu le indeplineste este dat afara and so on. din majoritatea povestilor pe care le-am citit pe net, cei care suna sunt ori iritati si vorbesc urit, ori se dau mari smecheri (asta e chiar o boala la romani). incetati sa va considerati mai destepti decit ei, chiar daca sunteti. nu va ajuta cu nimic. in fond, voi vreti sa vi se rezolve o problema cit mai repede/eficient posibil. da, avem de-a face cu niste unii care debiteaza uneori niste prostii mari cit casa. stiu ca e greu sa treci peste sentimentul de mindrie si de superioritate pe care ti-l dau niste cunostiinte dobandite mai greu sa mai usor, insa un om intelept se coboara la nivelul celorlalti daca nu ii poate aduce pe ceilalti la nivelul lui. deci, incercati la telefon sa aveti un ton placut si sa comunicati cu persoana de la capatul celalalt, indiferent cit de dificila aste. in fond, nu trebuie decit sa o/il convingeti sa va trimita o echipa. cind vine echipa vorbiti frumos si eventual oferiti un pahar de apa, de suc, o cafea, whatever. ce va costa? omu te tine minte, chiar daca nu ii dai bani. el stie ca a fost tratat frumos (in timp ce multi altii il trateaza cu curu) si vine cu placere si data viitoare sau poate chiar va da numarul personal de telefon, caz in care apelati direct la el daca e o problema mai grava.

so, intr-adevar, sunt multe specimene ciudate angajate in astfel de firme, insa nici cei care suna nu sunt chiar sfinti. pe ei nu cred ca ii putem schimba asa usor, insa voi, cei care cititi aceste rinduri si care ati tot avut probleme, puteti medita un pic si aplica o tehnica diferita data viitoare pentru ca, asa cum spuneam, scopul este sa va rezolvati problema cit mai repede si cu cel mai mic stres posibil. cei care au in continuu probleme de comunicare cu astfel de oameni, ar trebui sa se aiba in vedere faptul ca problema ar putea pleca si de la ei, nu numai din cauza celorlalti. stiu, e usor sa dai vina integral pe altii si e greu sa iti accepti eventualele defecte, insa daca ai curajul sa le corectezi, poate vei avea mai putine probleme in viitor. sa nu credeti ca ma dau mare, ca ma dau ca exemplu sau ca acuz pe cineva. nici gind. eu doar v-am spus prin ce am trecut si cum am facut fata problemelor care au aparut. in plus, lucrez in public relations (in alt domeniu) si tot ce v-am spus aici sunt lucruri adunate si/sau experimentate in ani de zile. cine crede ca a comunica eficient e usor, se insala amarnic insa cine continua sa exerseze va observa ca perseverenta da roade.