Single post: Clubul PlayStation 3
-
02-01-2013 00:36 #18492 SP
One Man Army

Originally Posted by
SkyBorg
Toate televizoarele mele din casa sunt cu tub, de asta am incercat sa imi conectez PS3-ul la monitor. Sunt destul de multe probleme la aceste televizoare cu tub, de exemplu cu cat este mai mare televizorul, cu atat se vede mai prost. Este o problema majora cu textele, nu intelegi nimic. Cand il conectezi, trebuie sa ii faci niste setari ca sa iti incapa tot pe ecran dar si cu aceste setari mai ai probleme. Am fost la un prieten care avea un televizor full HD, 3D etc. si cand m-am jucat pe el nu mi-a venit sa cred cat de bine se vede. In acel moment imi venea sa ma duc sa imi cumpar un televizor HD! Jocurile de gen RPG nu prea sunt jucabile... nu intelegi mai nimic dar daca nu iti permiti un televizor mai bun merge...
I feel you bro. Pana acum 1 an si eu stateam intr-un jaf de televizor cu tub.(imaginea intr-adevar dezgustatoare). Din fericire totul s-a schimbat ca prin minune cu prea-iubitul meu Sony Bravia KDL-40EX520
Poftim unul asemanator la 1599,99 lei : Televizor LED Sony, 80 cm, HD, KDL32EX340BAEP KDL32EX340BAEP - eMAG.ro