Cloud Atlas 7/10
Pot spune ca am fost impresionat mai mult de machiaje decat de povestea sau implicatiile filmului. Cel mai mult mi-a placut de jocul actoricesc a lui Hugo Weaving (agent Smith) care face senzatie in anumite scene. Este destul de lung si poate parea greoi datorita trecerilor de la o poveste la alta, dar mie personal nu mi s-a parut a fi nimic iesit din comun.
Departe filmul fratilor Wachowski de seria Matrix care i-a consacrat dar merita vizionat.

Compliance 2/10
Personal nu am putut sa urmaresc filmul cap coada. E foarte dificil de urmarit datorita frustrarii continue pe care ti-o provoaca. Cel mai trist este ca se bazeaza pe niste fapte reale. (Unu, cel mai grav, din 30 de evenimente petrecute in USA)
Inteleg ca este mai mult o reconstituire decat un film, poate un substrat psihologic (vezi Milgram Experiment) dar pentru mine a fost putin prea stupid pentru a-l putea urmari in totalitate.

Pitch Perfect 8/10
Poate parea un film "de vazut cu prietena" la inceput. Dar sincer e un film care m-a tinut cu zambetul pe buza de la inceput pana la sfarsit, cu unele izbucniri in ras pe ici pe colo. Si pana la urma nu asta urmarim de la un film? Mai ales unul de genul asta. Entertainment, amuzament, feeling de bine. Well filmul asta le are. Sa nu se confunde cu alte filme de tipul musicals. (gen Glee sau mai stiu eu ce) Merita vazut si apreciat ulterior.
Adam DeVine super funny in felul sau specific si un soundtrack foarte bun.