Single post: Playstation 3-ul intrece Xbox 360-ul la vanzari
-
Senior Member
Daca te numarai printre cei care au pierdut o caruta de bani datorita "kiksului" pe care nu l-ai mentionat, din partea Sony, cred ca erai mult mai bucuros sa platesti 2 pachete de tigari pe luna pentru un serviciu online. Sa iti explic ce inseamna sa ai American Express cu o creditare nelimitata si sa te trezesti ca Sony habar nu a avut sa imi protejeze informatia? Pai ma scuzi, dar ma pipi pe cele doua jocuri gratuite pe care mi le-au oferit, fata de gaura din cont. Aici vorbind strict de serviciul online la care s-au facut referiri, nu la consola, nu la exclusivitati.
Legat de multiplayer, nu ma pronunt pentru ca din 2011 nu am mai folosit ps3. Pe vremea aia, casca imi pacaia, il auzeam pe Gigel incet, dar la maxim pe vecinul lui Gigel, care tragea apa la wc, ma chinuiam sa intru cu oamenii in GT5 si cand reuseam ii pica lui Gigel conexiunea si apoi il asteptam pe el si dupa ce intra, ii pica lui Vasile si tot asa, cautarea content-ului ma termina cu lag-ul existent, trofeele se sincronizau la sfantul asteapta etc. Daca toate astea s-au rezolvat, jos palaria.
Intr-adevar este o diferenta de ani intre live si psn si ms a avut timp sa dezvolte, dar asta datorita banilor luati pe subscriptii gold. Si sunt mai mult decat 100% convins ca "sustinatorii" Sony vor da bani fara sa clipeasca daca se va introduce o asemenea subscriptie.
PS3 a venit din prima zi cu HDD (standard), Blu-Ray player, HDMI, conexiuni optice, card reader - lucruri pe care M$ nu le-a inclus in primii ani decat prin diferite variatiuni ale consolei sau adaptoare contra cost.
Conexiuni optice? Si 360 a venit cu HDD din prima zi, MS oferind si alternativa mai ieftina, Arcade. Din cate stiu PS3 nu a venit niciodata cu cablu HDMI la pachet, poate ma inseala batranetea.