De ce tot timpul ne intereseaza capra vecinului si nu ne limitam doar la gradina noastra? Reunosc ca si eu la inceput, cand eram la liceu ma aflam de multe ori in polemica cu colegi si prieteni pe problema "consola mea e mai tare ca a ta". 2 ani de zile am sustinut xbox, dupa am trecut la ps3 si i-am sustinut pana in panzele albe pe cei de la sony, cautand un argument din orice. Dar "adevarul" este altul, bine nimeni nu detine adevarul absolut implicit nici eu, dar am ajuns la concluzia ca e mai bine e sa fii critic dar si recunoscator propriei console si oamneiilor din spatele ei, producatorii atat de accesorii cat si de jocuri. Daca esti multumit de ce iti ofera Ms si respectiv Sony, de ce te intereseaza daca vecinul de la 4 are xbox si esti si el la randul lui multumit cu ce ii ofera aceata consola? De ce trebuie sa ne impunem punctul de vedere ca alegerea noastra este cea mai buna?

Fiind oameni diferiti, avem nevoi diferite si este absolut normal ca nu este de ajuns un singur device pentru a-i multumi pe toti, de aceea ar trebuie sa ne simtim norocosi ca exista 3 conpanii mari cu produse excelente. Sincer stirea ma lasa rece in acest moment, de ex pot sa am consola x si nu ma impresioneaza absolut deloc daca se vinde in 1000 de exemplare sau zeci de milioane, atat timp cat are in content satisfacator si pe mine unul ma multumeste .

Eu unul vad aceasta stire din alta perspectiva, ca generatia actuala a fost una de succes inregistrand niste cifre remarcabile in vanzari si datorita acestui succes din partea toate celor 3 companii am avut posibilitatea cu totii sa jucam niste titluri grozave . Succesul oricarei companii aduce numai avantaje si creeaza si concurenta, fara ea probabil producatorii nu ar mai fi atat de motivati.

Va dau un singur exemplu, credeti ca ce a patit dreamcastul a fost un lucru benefic pentru noi consumatorii, chit ca suntem fani ps sau xbox ? Eu unul nu cred

Am avut o generatie fantastica de console cu jocuri superbe si de aceea cu toti de abia asteptam urmatoarele console, pentru ca avem asteptari mari, deoarece stafeta a fost ridicat sus de tot iar vanzarile hardware intaresc aceata afirmatie .

Sent from my iPhone using Tapatalk