Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
15-01-2013 22:32 #3678 SP
Senior Member

Originally Posted by
Malach HaMavet
Stolen (2012)
Filmul copiaza formula lui Taken, care defapt e formula lui DIE HARD 4 (salvarea unui membru de familie)! Ei bine dupa
Liam Neeson &
Bruce Willis e timpul lui
Nicolas Cage sa faca pe salvatorul de membri de familie
Cum e filmul? ei bine daca ati vazut filmele mentionate mai sus... atunci o sa va placa si asta!
7/10
Si il prefer mereu pe Nicolas Cage in locul lui Liam Neeson! Nu stiu de ce dar actorul ala nu-mi place de nici o forma
Singura asemanare intre Taken si Die Hard este ca sunt filmate cu o camera. Iar sa zici ca Nicolas Cage este mai bun ca Liam Neeson... trist (nu zic ca Cage nu este un actor simpatic, zic doar ca Nesson este genial). Nu mai iti iau in considerare recomandarile si notele in viitor. 
ON: Project X - Din punctual meu cand aveam 14 ani - nota 7. Din puncul meu de vedere acum la 28 de ani - 5. Ma asteptam as iasa mult - mult mai adevarata petrecerea. In afara de cateva chestii tipic Warner Bros (gen dealer-ul care vine "in flacari" si face show) nu vad cu ce este atat de iesita din comun.
The Campain - Nota 6. Bunicel... a avut cateva faza la care am ras (Will si Zach au fost combinatia aproape perfecta).
The Hobbit - Nota 8.5 - Dau nota maxima coloanei sonore, regiei, efectelor si total opus dau nota pentru actori si poveste. Am adormit pe scaun in cinema cu bale la gura care se scurgeau pe ochelari lor 3D care a trebuit sa-i cumapar (cred ca e specific Constanta asta) dar m-a trezit CO. cand au inceput sa cante piticii dupa o buna ora. Urmatoarele doua ore au mers cat de cat. Daca "bosu" din acest film va fi si el activ atunci presimt o trilogie buna, dar daca va fi ca si ochiul ala prost care sta 9 ore in turn si nu face nimic atunci trist.
Takken 2 - Nota 7. Te astepti la tot ce urmeaza daca l-ai vazut pe primul dar nu iti pasa si il savurezi fara intrerupe spargand samanta.
House at the End of the Street - Nota 7. Este ok daca ai pop-corn si 2L de Cola.
Django Unchained - Nota 9. Nota care o dau pentru cum au jucat actorii si pentru CAST nici de cum pentru poveste.