Single post: Playstation 3-ul intrece Xbox 360-ul la vanzari
-
Senior Member

Originally Posted by
GoLd^
Dute si impuscat-te
Eu personal as vrea sa ai viata scurta pe forumul asta. Anyone else with me on that?
On: Ca multe alte threaduri pe acest topic, se ajunge la flame. Eu voi vorbi din viziunea mea:
Am ambele console, si consider ca asta ma face mai obiectiv decat probabil 80% in forumistii care posteaza aici. Am mai spus si o repet, deschid xboxul aproape zilnic, iar PS3ul o data pe luna, daca nu mai putin.
Fac asta deoarece consider controllerul xbox mult mai ergonomic decat cel de PS3, unde daca ma joc mai mult de 2 ore incep sa ma doara mainile. De asemenea, prefer sa platesc live-ul, unde am emisiuni saptamanale, un dahsboard care a fost re-inventat de vreo 5 ori de la lansare( nu pot spune la fel de dash-ul PS3), stabilitate, si poate cel mai mare avantaj( cum il vad eu), party chat!
Cum nu a reusit Sony sa faca chestia asta banala, si atat de folositoare, nu imi dau seama!
PS3-ul il folosesc doar pt exclusivitati, pe care le consider superioare xboxului, si abia astept urmatorul God of War si The last of us. Singurele doua exclusivitati xbox care pot concura cu cele PS3 sunt Alan Wake si seria Gears.