Laurentiu: pentru stocare, folosesti un NAS, un media server, file server... sau chiar si un banal external storage. Nu e nevoie sa ai storage-ul pe PC-ul tau (mai ales acum ca e la moda "clouding-ul"). Iar 64GB RAM mi se pare exagerat pentru orice fel de desktop... daca deja lucrezi video editing la nivel profesional... acela nu prea mai e desktop. Si oricum, in maxim 2 ani 64GB RAM va fi ceva common... mi-e frica de faptul ca in 2-3 ani vom avea 16-32GB RAM pe smartphone-uri...

Nici eu nu sunt fan notebooks atunci cand vine vorba de gaming... dar, macar sunt fericit ca au scazut preturile (thx goes to tablets). Adicatalea, acum 3-4 ani, la 2-3000 RON era imposibil sa iei un laptop pe care sa joci ceva decent. Astazi, cu 3000 RON iei un i5/i7 si cu o placa video dedicata care sa te tina cel putin 90% din jocuri fara issues.

Vestea in sine e posibil sa fie "trista" legat de Intel, insa sunt ferm convins ca vor ramane pe piata ceilalti jucatori (Asus, Gigabyte, ECS, MSI). Asta daca nu cumva se decid si ei ca nu mai merita "investit" in desktops.