Gangster Squad 6,5/10

Mortal trailer-ul. M-a facut sa vreau sa vad filmul. Si interpretarea lui Sean Penn in trailer m-a facut sa vreau si mai mult sa il vad. Si Josh Brolin (No Country For Old Men) m-a convins sa merg sa-l vad. Filmul are momentele lui bune, dar sunt prea putine. Tipul din Drive (nici nu ma obosesc sa vad cum il cheama) nu mi-a placut deloc. Pe cat de genial a fost acolo, pe atat de slab mi s-a parut aici. Nu mi se pare un actor potrivit pentru astfel de filme. In Drive a fost perfect, pentru ca nici nu prea a vorbit. Sean Penn a fost piesa de rezistenta si interpretarea lui desi nu se ridica la nivelul din Milk, pot spune ca m-a convins cel mai mult. Josh Brolin mi-a placut si in No Country dar si in True Grit. Aici a fost mai plictisitor.

Filmul e plin de actiune, multe efecte de slow motion, explozii, faze hilare, etc. Din pacate isi pierde ritmul prea repede. Ba se intampla ceva, ba nu se mai intampla nimic. Pacing-ul e prost.

Mi-a placut, asta pentru ca vroiam sa il vad. Si imi plac filmele de genul asta. Nu e la fel de bun ca Public Enemies si nici decat Last Man Standing, dar ma bucur ca l-am vazut. Trailer-ul inca mi se pare bestial. Pacat ca filmul nu s-a ridicat la nivelul asta: