Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
29-03-2013 23:59 #1574 SP
Member
nu-s rai, este altceva la mijloc ... nu pot sa pronunt ca-mi iau suturi ... dar stim cu toti (cei ramasi intregi ori iesiti la plimbare prin alte parti) care-i problema ... si nu in nici un caz frustrati cel putin nu toti, dar procentul e mare pentru ca se trage din prima caracteristica care defineste intelectul romanaului ... ups ce am spus
... intelectul ?!? ...
hoti, dap sint prea multi si atunci e complicat sa distingi unul care a muncit si cistigat cinstit ... crede-ma ca-s lovit de tepari, am cit pentru zece vieti desi nu am decit una si nici aia nu cred ca o sa fie intreaga
dar in principiu asa este, romanul e "sa moara capra vecinului" in loc sa admire si sa ia exemplu, normal, daca este exista exemplu !
Oricum tare faza Mo ... prea mult bun-simt strica era teoria iar la tine a devenit practica ! sincer nu stiu ce te-a apucat, teoretic din ce-mi amintesc, locurile de parcare in dreptul blocurilor sint valabile intr-un interval orar care acopera mai mult seara/noaptea/dimineata ... parca in timpul zile-i sint la liber ori poate ... am amnezie din nou
... asta fara sa mentionam faptul ca nu era marcat de nici o culoare.
Oricum fii pe pace ca se poate si mai rau, daca incep sa scriu "povestile" cu carutasul care a incropit ceva cotete pe bloc la noi nu termin nici miine, spun doar atit ... i-am atras atentia ca mi-au facut zob unitatea externa a AC-ului, raspunsul a fost "trebuia sa-l demontezi si sa-l bagi in casa", iar cind am indraznit sa-i spun de masina atunci chiar s-a suparat, la primul nivel mi-a spus ca trebuia sa o parchez in alta parte, la nivelul doi ca daca nu-mi convine pot sa ma mut din bloc iar la nivelul 3 si ultimul (cred) mi-a URLAT ca daca mai fac multe figuri cheama doi - trei bajeti sa ma bata pina ma intind pe asftal ca pe un ciine ... sincer pe o parte eram in
, pe alta eram mindru ca era nevoie de 2-3 ca sa "ma dovedeasca -
" iar pe alta eram pe jos
la gindul "iute frate ca e unul mai prost ca mine"