Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
30-03-2013 04:59 #1577 SP
Senior Member

Originally Posted by
nops66
in conditiile in care neanderthalianul conducea un X6.
Asta e una din cele mai mari probleme, imi vine sa arunc o bomba atomica uriasa fix in centrul tarii cand vad chestiile astea. Cum mama naibii au niste maimute retardate masini scumpe? Muncesc deja de peste 10 ani, am un salariu mai mult decat decent (cred eu), dar nici nu visez sa-mi iau un X6.
Ma dispera cand vad cum guvernantii baga TVA mare, taxe peste taxe la toti oamenii care muncesc, sufoca firmele cinstite cu controale (care se lasa inevitabil cu amenzi babane), dar nimeni nu-i intreaba de sanatate pe babuinii cu ceafa lata si X6/Q7.
E asa greu sa infiintezi o trupa bazata care sa se plimbe frumos prin toata tara si sa ia la puricat posesorii de viloace si gipane? Nu zic sa fie kgb-isti, normal sa fie civilizati, merg frumos prin orase, vad un gipan fain, noteaza nr de inmatriculare, se intereseaza cine-i posesorul si il "scaneaza" un pic la ANAF si alte institutii (ITM, etc).
Daca nenea are firma sau salariul bun sau daca a vandut (legal, cu acte si cu impozit platit) terenuri, case, bijuterii, etc... perfect, nici nu trebuie sa stie ca a fost luat in vizor, nu e deranjat cu nimic.
Insa in caz contrar sa-i trimita o scrisoare acasa prin care e anuntat ca i se confisca toata averea pentru ca e clar ca dobandit-o prin metode ilegale (munca la negru, fentare de impozite sau chiar chestii mai grave - droguri, prostitutie, etc).
Stiu, suna comunist si kgb-ist, multi vor sari sa spuna ca trebuie dovedite, dar simplul fapt ca el n-a avut un venit declarat legal e infractiune clara.
Sa vedeti cum ar creste bugetul la stat, ca ciupercile dupa ploaie.
Insa da, realizez ca e un vis, cei care ar trebui sa faca legea asta sunt tocmai cei vizati de ea sau au rude care ar fi tintele directe