Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
01-04-2013 19:39 #1592 SP
Member
Man nici eu n-o duc stralucit in romania,am salariu de 1200 lei asa ca nu vreau eu sa fac pe desteptul daca nu sunt... Multi spun ca de abia asteapta sa plece din ea dar de fapt nu pleaca,a pleca in alta tara inseamna sa iei frate viata in piept,sa te descurci pe cont propriu,fara tata,fara mama,fara ajutor de la nimeni.Te urci in autocar si pleci daca vrei sa te duci,pentru asta iti trebuie tupeu si ceva cunostinte sub freza ca sa reusesti dincolo,in niciun caz nu te intreaba neamtul ce trofee ai pe ps3 sau xbox,te intreaba ce stii sa faci si garantez ca multi care vor sa plece din tara sunt de fapt valoare 0,se duc si fac foame dincolo si nu vin de rusine acasa ca nu se vede nimic dupa ei,care il duce capul reuseste si in romania,tocmai aici este smecheria,daca nu reusesti in romania,n-o sa reusesti nicaieri.Se duc si traiesc toata viata in chirie,cand vin in tara,vin cu masini rent-a-car,astia sunt majoritatea,sunt putini care reusesc dincolo de sunt in stare sa-si faca o casa in ro cu banii de dincolo,eu sunt unul dintre ei care au reusit sa faca ceva cu munca lor ,pentru asta trebuie sa fii dispus sa faci sacrificii dincolo.Sunt destui romani care cred in vorba tiganului:''o zi porumbel si restul cioara''. Astia sunt cei care vor sa uite de romania care le-a educat parintii ca sa poata sa-i creasca pe ei,sa aiba ce le da de mancare si sa-i scolarizeze,acum arunca cu noroi in tara.Eu ma bucur sa plece astia,pentru ca nu fug de romania ci de ei insisi,stiind bine in sufletul lor ca sunt oameni de nimic.In afara de medici restul sunt nulitati care pleaca si nu vor sa se mai intoarca.