Quote Originally Posted by tray View Post
Alaturi de Barca mai sunt cateva echipe care mai mereu in ultimii ani isi fac loc in ultimele 8. Totusi, nicio alta echipa nu s-a facut remarcata prin greselile de arbitraj in favoarea lor, doar Barcelona (si daca ar fii ca tine, numai ca pot gasi atatea faze in favoarea Barcelonei trebuie sa iti dea de gandit).
Mie unul nu imi place fotbalul jucat de ei, dar ma uit pentru ca in general nu ratez niciun meci din Champions League.Manchester si Bayern sunt 2 exemple care in vin in minte: nu imi aduc aminte sa fie avantajati.

Nu imi place ca o echipa sa fie numita extraterestra, dar totusi mereu sa castige printr-o decizie la limita (asta ca sa folosesc un cuvant frumos).

Un motiv personal pt care nu imi place Barca este Messi: E cel mai bun nu am ce spune fotbalistic, dar in vreme ce Ronaldo isi arata adevarata fata si pt asta atrage diverse critici cum ca e arogant, Messi apare ca un inger insa de fapt nu e asa.
Am vazut meciuri in care Villa nu a primit macar o pasa de la Messi. Ibrahimovic la fel, a fost singurul cu c**e si a fost dat afara. Diferenta dintre cei 2 este ca Ibrahimovic mai isi trage echipa nationala in spate, Messi NU.
Pai atunci spune, domnule, ca sunt parerile tale personale, e ceea ce ti se pare tie.

" Ibrahimovic mai isi trage echipa nationala in spate, Messi NU" - aici no comment, ar fi bine sa te mai uiti la meciurile Argentinei din ultimii 2-3 ani, nu sa vb din amintiri. Nici niste statistici nu ti-ar strica aici.

"meciuri in care Villa nu a primit macar o pasa de la Messi. Ibrahimovic la fel, a fost singurul cu c**e si a fost dat afara". Nu este doar el care a fost dat afara ca a avut ***** sa comenteze in fata lui Messi. A inceput cu Ronaldinho, care a fost dat afara pt ca o ardea prea mult in oras, prin cluburi, si incepea sa il ia si pe Messi cu el. A zburat.
Eto`o a fost urmatorul.
Apoi Villa a avut niste contre, care se pare ca s-au rezolvat. Ce vrei sa zici cu asta? Ca Messi este capricios si vrea lucrurile sa se faca cum vrea el? Tu nu ai fi dupa 4 baloane consecutive? Messi apare ca un inger ca nu o arde arogant cu adversarii, si nu inflameaza spiritele prin declaratii gratuite, asta nu inseamna ca nu are un anumit statut in echipa lui. E naiv sa crezi ca e la fel de umil ca la 17 ani, in schimb el pe teren ia mingea si face arta( ca si Ronaldo).

"Manchester si Bayern sunt 2 exemple care in vin in minte: nu imi aduc aminte sa fie avantajati." - gandeste-te putin mai bine. Daca tii neaparat iti insir de la fiecare greseli favorabile. Sa nu mai vb ca Bayern in ultimii 8 ani, ca tot e time-frameul pe care l-ai ales, nu prea ajuns chiar atat de des in sferturi.
Deci refuzi sa o crezi pe asta cu "arbitrii gresesc pt TOATE echipele in general", chit ca pt fiecare greseala amintita pt Barca, am adus una contra ei...

"nicio alta echipa nu s-a facut remarcata prin greselile de arbitraj in favoarea lor, doar Barcelona (si daca ar fii ca tine, numai ca pot gasi atatea faze in favoarea Barcelonei trebuie sa iti dea de gandit)." - parere absolut subiectiva, combatuta mai sus, si in posturile anterioara. Alea "atatea faze" ( 4 la numar daca nu ma insel, aduse in discutie pana acum) le pot contoriza pt fiecare echipa in parte, lucru pe care nu l-am facut pana acum.

PS: Consider ca ce motive ai adus mai sus sa nu iti placa Barca, iti sunt alimentate de presa. Exemplu: echipa extraterestra nu a numit-o Messi, Ronaldinho, sau Guardiola, ci presa( tot aia care i-a numit acum ceva timp pe Real "galactici").

---------- Post added 04-04-2013 at 12:37 PM ----------

Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
Nu va mai certaţi, anul asta câştiga Real a X-a cupa si gata
Permite-mi sa nu te cred.
Speranta mea este sa nu.