Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
11-04-2013 15:00 #19488 SP
Ω

Originally Posted by
D@nT3
Eu stiu ca gt 5 e full hd si la fel star dust si wipeout hd, altele nu mai ştiu
Din ce m-am documentat eu legat de PS3 acum in urma cu ceva ani, este ca, jocurile sunt nativ create ca sa zic asa, in rezoutia de 640p. Kitul developerilor stiu ca in rezolutia asta concep jocurile, apoi la produsul finit adauga upscaling de 720p, respectiv 1080p. Si deasta ziceam de Rayman, ca genul ala de jocuri cred ca sunt facute in 720p nativ si deasta arata frumos prin upscaling si la 1080p, pt ca din start au fost preconcepute in rezolutie HD. Zic si eu ce cred, posibil sa vorbesc tampenii. Eu asa m-am informat mai demult legat de console.