Quote Originally Posted by MonkY View Post
Lasa ca e totusi bine... fata de celelalte lopeti.
Da, e foarte bine. Dar eu ma legam de altceva, denumirea e "buba" aici. Daca deja telefonoanele de 4.3" se numesc "mini", cum sunt alea de 3.8"? (care erau chiar high end si considerate suficient de mari in urma cu nu foarte multa vreme). Alea-s micro? Cum e atunci vechiul i5000 (de 2.8")? nano? pico?

Iti trebuie o tona de tupeu sa pui denumirea micro unui telefon de 4.3". Parerea mea.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Pacat insa ca au facut prea mult rabat la hardware. De exp. eu i-as fi pus o rezolutie de 1280 x 720... 2GB RAM default si macar o varianta de 16-32GB.
Asta e deja altceva, eu am mai zis asta si la S3 mini. Normal era (daca tot au avut chef sa-i spuna S4 Mini) sa-l faca cu un hardware *identic*, dar ecran mult mai mic. Hai ca accept si o rezolutie mai mica, full HD pe un 3.2" (cat trebuia sa fie ca sa fie intr-adevar mini) era greu de realizat si incomod si pentru user. Dar in rest trebuia fix acelasi hardware.

Probabil trebuia optimizata un pic bateria, dar nu foarte mult, in fond si ecranul era mai mic...

Oricum, telefonul ala e orice, numai S4 Mini nu e. S4 nu e ca nu are hardware-ul de la S4, Mini nu are cum sa fie (la 4.3"). Dar na, cocalarul roman si umflatu cu mac din Bronx (si restul "smecherilor" din alte tari) nu l-ar fi cumparat daca se numea Galaxy H (dau un exemplu). Ca nu suna cool. Asa daca e S4... e cool frate. Si e si mini. S4 Mini, cred ca o sa rupa la noi in tara, e numa perfect pentru pitipoancele care umbla prin cluburi