Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
Senior Member

Originally Posted by
Dj Mo
Ce te-ai aprins asa? Se pare ca ai rontait posturile mele si asta de astazi te-a dat peste cap. Un rudotel? Du-te omule la munte/mare si joaca-te pe consola. Pot sa iti spun eu ce sa faci acolo? Mie unul mi se pare deplasat sa ma duc intr-o vacanta si sa stau in camera hotelului/cabanei si "sa fac fraguri ca sa vad 1 acolo". Am spus ceva fals in afirmatiile mele? Stai linistit ca nu opreste pe nimeni sa posteze, faptul ca sunt rosu. Nu cred ca am dat ban vreunui user care a "avut ceva de spus". Tu nici macar asta nu ai facut. Ai explodat pe faptul ca imi sustin niste pareri proprii si personale. Din punctul MEU de vedere, cel care se joaca in timpul liber si nu a facut o meserie din asta, cele enumerate de tine nu ma deranjeaza atata timp cat aparatul isi face treaba pentru care este menit. Nu stiu care este mai fanboy dintre noi.
PS: - cum 512/256 ram fac fata cu brio jocurilor de pe generatia actuala, dupa parerea ta 5GB, nu sunt suficienti? Dupa tine optimizarea unui joc, consta doar in cantitatea de RAM?
- 90% din timpul petrecut pe consola, este in multiplayer, normal sa nu ma deranjeze ca imi sta consola conectata non stop.
- jocurile mi le cumpar din europa, ma doare la bascheti ca sunt region locked
- nu tin 100 de jocuri instalate pe hard disk doar ca sa fie acolo la numar, ma doare la bascheti ca nu pot pune un hdd mai mare de 500GB (cel de 250 de pe 360, nu a fost niciodata plin).
Dar fie ca tine si ca ceilalti carora le este teama sa posteze ca sunt eu rosu aprins.
Esti gamer sau fanboy pana la urma, MO?
PS: Nu ma bana...