Single post: Clubul Wii U
-
Member
@onetwothree: memoria interna mi se pare absolut irelevanta la Wii U. Eu am luat versiunea premium pentru accesoriile suplimentare, care chiar mi se pare utile, de exemplu standul pentru GamePad si pentru NintendoLand. Pana acum memoria interna am folosit-o la salvari si downoad de jocuri demo. Pana umpli tu 8GB cu salvari, unele dintre ele nici nu-ti vor mai trebui. In plus poti oricand sa pui un HDD extern pe USB si ai terminat povestea cu spatiul.
Jocurile nu se instaleaza, cel putin pana in momentul de fata. Download de pe eShop nu vei putea face decat daca esti rezident intr-o tara vestica, deci nici jocurile nu-ti vor umple memoria. Doar demo-uri.
@MonkY: Nu cred ca mai conteaza daca-ti cumperi din ro sau uk, preturile sunt tot pe acolo. Nu m-am uitat in schimb la bundle-uri de consola+jocuri+accesorii. In schimb e mai greu cu garantia cred. Recomand in schimb ca accesoriile sa le iei din ro de la un magazin serios, eu am avut neplaceri cu un wiimote cumparat de pe amazon.co.uk care era vai de capul lui. Se bloca, nu mai mergea rumble-ul cand iti era lumea mai draga, butoanele si D-Pad-ul erau praf etc.