Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
Junior Member
Dacă vreți ordinea exactă la Doctor Who, aveți aici un link: iscariotjones: Doctor Who suggested viewing order (revised).
Nu e el la zi, dar e cam cât trebuie. Restul e ușor. Am să fac eu una actualizată în vreo săptămână, dacă-mi permite timpul.
Cred că Doctor Who e cel mai bine scris serial pe care l-am văzut vreodată.
Mă bate gândul să mă apuc și de cel clasic, din 1963. 
Acum am început să urmăresc Under The Dome și Crossing Lines. Primul e o miniserie după un roman de Stephen King, și vă spun eu că merită văzut, cel puțin Pilotul arată superb. E cu un orășel care rămâne izolat de restul lumii când apare brusc o cupolă transparentă și-l acoperă.
Al doilea e un procedural care pare foaaarte interesant ca idee, dar tinde să plictisească dacă ceea ce cauți e acțiune și efecte speciale. Nu-i cazul meu. Oricum diferă mult de toate proceduralele pe care le-am văzut până acum. În distribuție se numără William Fitchner (Mahone din Prison Break), Donald Sutherland (tata lu' Kiefer, ala Președintele Snow din Hunger Games plus multe alte filme mult mai tari făcute la viața lui) și Tom Wlaschiha (aka Jaqen H'ghar din Game of Thrones).