Single post: Casual games
-
Senior Member
Casual games
Buna seara! Astazi voi vorbi putin despre jucatorii casual, un subiect halucinant si plin de controverse.
Capitolul 1 - cei care se cred gameri adevarati.
Subject 143 ( casual gamer): Huo, fraierilor, sunteti obsedati de un trofeu, e doar un pixel pe ecranul televizorului si voi stati 4 ore pentru a-l obtine! Hahaha!
Professor HC: Dragul meu, aici nu vorbim despre un achievment virtual, aici vorbim despre a completa jocul 100%. De ce? Pentru ca un joc cu 10 ore de storymode ne-ar tine pe noi o zi, maxim doua, iar noi nu ne permitem, la fel ca tine, sa dam zilnic 50 de lei. 100, daca vrem jocul nou. 200, daca vorbim si de steelbox.
Subject 143: Haha, jocurile adevarate sunt Fifa si ma joc cand vine prietenii mei cu mai multe manete cu ei.
Professor HC: Intr-adevar, multiplayer mode e un mod interactiv de a-ti petrece timpul...
Capitolul 2 - tenis de camp in sufragerie
Subject 58 ( femeie necasatorita 31 de ani, cumpara consola pentru a infrumuseta sufrageria - in ton cu tehnologia ): O, draga mea colega de liceu, nu ne-am vazut de atat timp, cam de cand am fost la liceu, caci nu mi-a pasat niciodata de tine, altfel te-as fi cautat. Acum, daca tot ne-am intalnit pe strada, haide sa iti arat casa intr-o zi, am si vii, ultimul ragnet.
* 3 zile mai tarziu*
-Sa vezi, draga, ce smecherie, misti tu paleta de tenis si o misca si el in televizor. Are ceva senzori cu laser, nu stii tu.
Capitolul 3 - sfarma tot
Subject 269( former gamer pe nintendo, redescopera consola moderna ): ce rahat e Playstation asta, m-a tinut un an si deja s-o stricat. Are o lumina galbina acolo in fata. Jalnic. De-amu iau xbox.
Professor HC: Tinere, unde tineai consola, cand te jucai?
Subject 269: No pa unde s-o tin, lipita cu spatele de perete si cu televizorul peste ea, ca sa arate bine sufrageria. Ce, scria undeva ca n-am voie?
Capitolul 4 - fanboy
Subject M: Sony sunt cei mai ratati, e vai de ei, consola mea e cea mai buna ca are net mai bun chiar daca trebuie sa platesc ca un prost pentru a ma juca online iar ei au gratis. Si maneta e mai buna ca butoanele din spate nu se apasa singure cand o arunc din mana ca bovina la fel ca a lor! Doar fraierii cumpara de la Sony, da, eu nu sunt fraier si cumpar XBOX.
Subject S: Consola de la Microsoft e jalnica, Sony ii bate la hard de e vai de mama lor, chiar daca multiplatform se vede mai bine la ei, nu conteaza, noi ii batem hard.
Acestea fiind spuse, va invit aici, la congresul oficial al jucatorilor casual, sa dezbatem si noi ce am mai facut in timp ce jucam Lego editions.
TO BE CONTINUED!
Post Scriptum