Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 550

Thread: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!

1. #241 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Pentru cei cu probleme la RDS pentru abonamentele de 1Gbps si routere ASUS RT-N16 sau RT-N66U va recomand sa instalati firmware-ul lui Merlin de ASUS-WRT.
    RT-N16 : http://www.mediafire.com/download/0c...4.29-BETA1.zip
    RT-N66U: Inca nu am testat dar va trebuie in principiu 3.0.0.4_354.29-BETA1 sau .27.

Se flash-uieste direct peste cel din fabrica si recomand restore to factory defaults. Daca nu va pricepeti la configurari va sfatuiesc sa nu il innebuniti prea mult, insa este important ca la LAN > Switch Control, optiunea de HW Accelerator sa fie setata pe ON.
    La Tools ar trebui sa aveti: HW acceleration: Enabled si la Ethernet ports: WAN 2 1000 Full Duplex

Cam asta e tot... Sper sa va mearga fara alte probleme!

@Monky fair point trebuie sa incerc, in LAN am prins si 110MB/s intre server si laptop (wired).

2. #242 SP
    Member Imperatore's Avatar
    close
    Attached Images Attached Images gbit.jpg

3. #243 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar
    acum cu TP-WDR3600 - 833mbps

BTW, ce viteza aveti pe wifi? eu nu obtin mai mult de 100 mbps?
    Attached Images Attached Images rds-rcs-07122013.png

4. #244 SP
    Quote Originally Posted by ASUS
    Buna ziua Domnule Dragan,

Va multumim pentru increderea acordata suportului tehnic ASUS.

Numele meu este Adrian si voi face tot posibilul sa va fiu alaturi si sa va sprijin pe tot parcursul procedurilor cu serviciul nostru tehnic ASUS.

In urma ultimului d-voastra email, inteleg foarte bine despre ce este vorba, avand in vedere si testele realizate.

Pot sa va informez ca am transmis deja informatiile mai departe. Va rog sa ne recontactati in viitor pentru a va tine la curent cu raspunsul primit din partea colegilor de la tehnic.

Toate cele bune.

Raman la dispozitia dumneavoastra pentru orice alte nelamuriri sau intrebari suplimentare legate de procedurile tehnice propuse in acest e-mail/ in atasament. Nu ezitati sa reveniti, puteti intra in contact din nou cu noi efectuand un reply la mailul primit.

Speram ca informatiile furnizate va vor fi de folos si va dorim o zi buna.

Pentru orice alta informatie va rugam nu ezitati sa ne contactati pe mail ori tel :0213301786
    Daca produsul dumneavoastra ASUS este defect si doriti sa il reparati va rugam sa accesati urmatorul link:
    https://eu-rma.asus.com/pick_eu/ro/
    Cu respect,
    Adrian
    Tehnician Suport Tehnic ASUS Romania

ASUS

http://support.asus.com

Va rugam sa pastrati istoricul e-mail-urilor trimise catre Suportul nostru Tehnic. In caz contrar e-mail-ul dumneavostra nu va putea fi analizat corespunzator.

In scopul imbunatatirii serviciilor noastre si pentru a raspunde cat mai fidel asteptarilor dumneavoastra, echipa ASUS va va trimite un chestionar cu privire la calitatea serviicilor oferite la care va rugam sa raspundeti in limita timpului dumneavoastra disponibil.
    Raspunsul standard de la ASUS

PS: Cu Overclock la: 532,266,133

Last Result:
    Download Speed: 628779 kbps (78597.4 KB/sec transfer rate)
    Upload Speed: 111332 kbps (13916.5 KB/sec transfer rate)
    Latency: 1 ms
    Jitter: 1 ms
    12/7/2013 3:03:08 PM

Mem: 38308K used, 88220K free, 0K shrd, 5072K buff, 16304K cached
    CPU: 0% usr 0% sys 0% nic 0% idle 0% io 0% irq 98% sirq
    Load average: 1.09 0.35 0.12 3/46 938

---------- Post added 07-12-2013 at 15:20 ----------

Cu clock-ul la: 480,240,120

Last Result:
    Download Speed: 632553 kbps (79069.1 KB/sec transfer rate)
    Upload Speed: 110129 kbps (13766.1 KB/sec transfer rate)
    Latency: 2 ms
    Jitter: 0 ms
    12/7/2013 3:14:42 PM

Acelasi processor usage : 0% IDLE => FULL PROCESSOR usage.

Din ce observ daca se face OC nu obtiii nici un spor de performanta, la underclock de la 480 la 453 eu am pierdut ~ 100Mbps...

5. #245 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie mi-au trimis un firmware beta care a rezolvat problema, dar din pacate doar temporar. A mers cu 900MB/s or so, dar dupa primul reboot s-a intors pe la 190MB/s... Din pacate nu-l pot face public insa.

HollowMan: nu de la CPU speed e problema, stai linistit... fara hardware acceleration pe PPoE nici nu mai conteaza daca e la 500Mhz sau la 1Ghz.

6. #246 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mie mi-au trimis un firmware beta care a rezolvat problema, dar din pacate doar temporar. A mers cu 900MB/s or so, dar dupa primul reboot s-a intors pe la 190MB/s... Din pacate nu-l pot face public insa.

HollowMan: nu de la CPU speed e problema, stai linistit... fara hardware acceleration pe PPoE nici nu mai conteaza daca e la 500Mhz sau la 1Ghz.
    De la ei l-ai primit ?

7. #247 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post
    De la ei l-ai primit ?
    Dap, de la Asus. I still have my contacts... din pacate insa, nu e prea ok.

8. #248 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dap, de la Asus. I still have my contacts... din pacate insa, nu e prea ok.
    Esti sigur ca nu e de la tine problema cu restartatul la 190Mbps? Daca nu ma insel asa ai zis ca iti face si cu Merlin, mie mi se reseteaza randomly cand il apuca dar merge tot cu 630Mbps.

9. #249 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sigur nu e. Am testat pe direct si cu un router Cisco (un monstru care nici nu stie wireless macar) si merge fara probleme pe la 900Mbps. La fel, daca pun acel Merlin beta pe AC66U, merge aproape perfect (vreo 7-800Mbps), pana la urmatorul restart de router (restart dat de mine, nu care apare random). Ori eu vreau o solutie 24/7, fara sa-mi fac probleme ca s-a restartat si am pierdut gigabit-ul. Oricum e pe drum si un N56U, just for the heck of it.

10. #250 SP
    Ma refer sa nu fie routerul cu probleme doar la tine referitor ca atunci cand ii dai reboot o ia la 190Mbps... Mi se pare ciudat sincer si nu vad ce logica are sa mearga cu 190Mbps dupa un restart daca functiona normal la 700-800Mbps inainte de reboot. Sa nu cumva sa ti se stearga setarile facute, sa nu ai setat IPv6 si sa nu fie scos HW Acceleration.

11. #251 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E simplu raspunsul man... by default dupa ce scrii firmware-ul el isi face setup-ul acela, ii dai PPoE, WiFi-ul si pleaca... cu accelerare hardware (asa cum si trebuie). Dupa restart insa, accelerarea hardware e bye bye. E o problema software 100%... mai exact din driverul de la Broadcom, care apare dupa reboot. Iar cei de la Asus presupun ca nu prea au cum sa testeze Gigabit via PPoE, asa ca o iau pe incercate. Eu tin legatura cu ei si incerc sa fac testele, insa habar n-am cat de repede se va rezolva oficial.

Nu sunt singurul, stai linistit... cam toti patesc acelasi lucru cu nebuniile astea (cei care au Gigabit pe PPoE si Asus cu Broadcom). Doar ca la RMerlin nu se poate apela (solutia lui a fost sa iau alt router fara Broadcom - ca el nu stie de unde e buba asta) iar alt custom firmware pt. AC66U nu exista.

12. #252 SP
    La mine spre exemplu din LAN > Switch Control > Enable HW Accelerator -> ON merge cu accelerare hardware pe PPPoE (stiu, e stupid ca teoretic e de LAN dar nu e ) daca il setez pe OFF imi scoate accelerarea hardware de pe PPPoE si imi scade viteza undeva la 118Mbps. Eu inteleg ce vrei sa zici doar ca mi se pare cam stupid sa nu mai mearga dupa restart pentru ca:
    Reboot -> Install Firmware -> REBOOT -> Merge accelerarea hw -> REBOOT -> nu mai merge. Nu prea are logica sincer si daca ar fi asa, atunci cand ii dai restore to Factory Defaults are trebui sa iti mearga din nou.

Sa vad cand am timp sa testez cu un prieten care are un N66U si iti spun daca ii face la fel, daca merge cu merlin 29 Beta 1 fara probleme si dupa N restarturi atunci e posibil sa ai tu ceva in neregula cu routerul tau.

13. #253 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu inteleg ce vrei sa zici doar ca mi se pare cam stupid sa nu mai mearga dupa restart pentru ca:
    Reboot -> Install Firmware -> REBOOT -> Merge accelerarea hw -> REBOOT -> nu mai merge.
    De fapt face install firmware -> reboot -> setup ppoe cu accelerare si merge. Teoretic nu mai trebuie reboot si e totul ok. La urmatorul reboot insa, adio accelerare. Culmea este ca si daca dai clear nvram nu se rezolva. Deci e o chestie care se intampla doar atunci la setup, si care se pierde. Ce insa, doar Asus stie.
    Sa vad cand am timp sa testez cu un prieten care are un N66U si iti spun daca ii face la fel, daca merge cu merlin 29 Beta 1 fara probleme si dupa N restarturi atunci e posibil sa ai tu ceva in neregula cu routerul tau.
    Am testat deja pe doua AC66U-uri. Nu e sigur vina lui. Pe smallnetbuilder la fel, se plang multi ca nu le merge. E 100% clar ca nu e problema hardware (mai ales ca merge cu acel RMerlin - dar tot asa, pana la reboot). Cat despre N66U, chiar sunt curios cum e (eventual testat cu merlin, tomato/shibby). Oricum nu pot sa renunt la AC66U, pt. ca am nevoie de WiFi .ac.

Ma refer sa nu fie routerul cu probleme doar la tine referitor ca atunci cand ii dai reboot o ia la 190Mbps...
    In plus, cu firmware-ul actual (ultimul) dupa reboot de-abia daca scoate 110Mbps or so. Doar diferenta din firmware (chiar si dupa reboot) si deja s-a dublat. E departe de cat ar trebui, dar se vede cat de mult conteaza fiecare modificare din soft.

14. #254 SP
    Inca ceva, m-am uitat si eu de Shibby si nu am vazut in vre-o versiune sa mentioneze ceva de PPPoE sau Hardware acceleration, ai incercat vreuna si ti-a mers sau ai citit ceva undeva?

15. #255 SP
    Am renuntat la RT-N16 si am sarit la un TP-Link Archer C7... momentan nu regret
    Attached Images Attached Images archerc7.png

16. #256 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Are cineva din Cluj-Napoca instalat noul abonament? Eu nu inteleg ce pana mea. Deja au trecut 2 luni de zile.

17. #257 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Si eu astept de ~ 3 saptamani... (zona marasti). Un prieten are instalat deja (de aproape 10 zile).

18. #258 SP
    Am renuntat la RT-N16 si am sarit la un TP-Link Archer C7... momentan nu regret
    @Hollowman - Buna, poti sa-mi spui ce configuratie are sistemul tau? am i5, 4gb , 500 sata 5400RPM si cu toate incercarile nu prind mai mult de 600mbps cu router TPLINK wdr3600 (de la rds).

Interesant este ca daca ma conectez direct la laptop fara sa folosesc routerul primesc doar 200mbps.....Cred ca ultima sansa este sa incerc cu un router performant ca ASUS AC66U sau cel de care spui tu.

19. #259 SP
    Quote Originally Posted by MrGad3tGuy View Post
    @Hollowman - Buna, poti sa-mi spui ce configuratie are sistemul tau? am i5, 4gb , 500 sata 5400RPM si cu toate incercarile nu prind mai mult de 600mbps cu router TPLINK wdr3600 (de la rds).

Interesant este ca daca ma conectez direct la laptop fara sa folosesc routerul primesc doar 200mbps.....Cred ca ultima sansa este sa incerc cu un router performant ca ASUS AC66U sau cel de care spui tu.
    i7 3630QM, 8gb ddr3 dual channel 1600Mhz, SSD Kingston v300, windows 8 pro.

La tine e din cauza hardului

20. #260 SP
    i7 3630QM, 8gb ddr3 dual channel 1600Mhz, SSD Kingston v300, windows 8 pro.

La tine e din cauza hardului
    Multumesc pt raspuns. Posibil sa fie de la laptopul meu, dar in aceast caz ma intreb de ce tipul de la rcs, avand acelasi i7 si ssd , a prins doar 680-700 max cand a facut proba de la mine... eu prinzand aceeasi viteza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast