Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 47 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 925

Thread: Ghid PlayStation 4

1. #361 SP
    Member kingraa's Avatar
    Gata, am rezolvat . M-am descurcat. Inca o intrebare: unde vad, daca se poate, cu ce viteza downloudez ?

2. #362 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La test network.

3. #363 SP
    Member cipvas's Avatar
    Nu cred ca acolo. Eu zic ca pe fiecare download in parte zice exact cu cati MB/sec trage. Bara de meniu-Notifications/Downloads. Asta in timp ce downloadeaza.
    Attached Images Attached Images ps4-game-updates.jpg

4. #364 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Nu zice exact cu cati MB/s merge, insa poti face o estimare urmarind progresul (cu cati MB se actualizeaza cat a downloadat la fiecare secunda).

5. #365 SP
    Member kingraa's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Nu cred ca acolo. Eu zic ca pe fiecare download in parte zice exact cu cati MB/sec trage. Bara de meniu-Notifications/Downloads. Asta in timp ce downloadeaza.
    Aici m-am uitat si eu. Cred ca e cel mai relevant. La test network iti da viteza netului care il ai.

6. #366 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Exact ai dreptate^

7. #367 SP
    Member b615dub's Avatar
    Pentru a putea juca multiplayer am nevoie de abonament PS+ ?

8. #368 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Pentru a putea juca multiplayer am nevoie de abonament PS+ ?
    Incepand cu PS4, din pacate da.

9. #369 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Daca intru in rest mode in timp ce consola face upload pe youtube la un film va continua sa uploadeze sau se opreste?

10. #370 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Continua.

11. #371 SP
    Junior Member fish07's Avatar
    eu inca nu am cumparat consola,dar sper ca saptamana viitoare voi reusi.as avea nevoie de cateva sfaturi:am mai convins un prieten sa isi cumpere si el sinu prea sunt sigur cu ce se mananca ps+.am avea vreun avantaj daca eu mi-as face cont ps+ pe us si el pe uk?adica as vedea un avantaj daca la jocurile gratuite us si uk ar avea jocuri diferite.si daca descarci un joc de pe us,il pot juca in romania?adica are legatura cu zonele?

12. #372 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by fish07 View Post
    eu inca nu am cumparat consola,dar sper ca saptamana viitoare voi reusi.as avea nevoie de cateva sfaturi:am mai convins un prieten sa isi cumpere si el sinu prea sunt sigur cu ce se mananca ps+.am avea vreun avantaj daca eu mi-as face cont ps+ pe us si el pe uk?adica as vedea un avantaj daca la jocurile gratuite us si uk ar avea jocuri diferite.si daca descarci un joc de pe us,il pot juca in romania?adica are legatura cu zonele?
    Fara ps+ nu poti juca unele jocuri online de regula cele mai bune si jucate: Fifa ,Killzone etc! Pe de alta parte iti ofera cateva jocuri gratis si iti face reduceri la anumite jocuri si aplicatii! Eu unul pt un player online nu vad rostul unei console fara ps+
    Cat despre conturi poti juca pe orice cont oriunde! Sfat: fa-ti un cont pe us si unul unde vrei tu romania anglia oriunde pe consola ta care va fi primary, cumpara jocuri din contul de us (caci sunt mai ieftine) apoi dai contul de us prietenului tau si tu joaca pe celalalt cont creat (anglia oriunde) si asa impartiti jocul la doi undeva la 120 de lei va fi de caciula! Succes!

13. #373 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    READ ME
    Regulament ConsoleGames.Ro
    I. Regulament General
    18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.
    Daca va e frica sa nu apara altceva pana postati voi, folositi cu increde formula "@user" pentru a se vedea cui ii raspundeti.

14. #374 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Aveti idee daca exista jocuri care pe partea de mp sa fie cross platform(ps4 & ps3)?

15. #375 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Destiny, dacă îl joci pe ps3, îl poţi contunua pe ps4 fără să pierzi progresul.

16. #376 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cred ca se referea daca exista jocuri in care sa poata juca multiplayer cei de pe ps3 impreuna cu cei de pe ps4...

17. #377 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Din cate stiu eu asa ceva nu e posibil.

18. #378 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Aveti idee daca exista jocuri care pe partea de mp sa fie cross platform(ps4 & ps3)?
    Doar PS4 - PC, Street Fighter V

19. #379 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Și la ff14 sunt comune serverele ps3-ps4-pc.

20. #380 SP
    Member kingraa's Avatar
    Vreau sa-mi iau PS+ pe Romania. Pe consola am vazut de unde si probabil ca o sa iau de pe consola. Vreau doar sa stiu daca se poate si de pe PC. Am intrat in contul meu dar nu gasesc nicaieri in store sa iau PS+. Se poate oare si de pe PC ??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 47 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast