Gata, am rezolvat. M-am descurcat. Inca o intrebare: unde vad, daca se poate, cu ce viteza downloudez ?
Gata, am rezolvat. M-am descurcat. Inca o intrebare: unde vad, daca se poate, cu ce viteza downloudez ?
Nu cred ca acolo. Eu zic ca pe fiecare download in parte zice exact cu cati MB/sec trage. Bara de meniu-Notifications/Downloads. Asta in timp ce downloadeaza.
Nu zice exact cu cati MB/s merge, insa poti face o estimare urmarind progresul (cu cati MB se actualizeaza cat a downloadat la fiecare secunda).
Daca intru in rest mode in timp ce consola face upload pe youtube la un film va continua sa uploadeze sau se opreste?
eu inca nu am cumparat consola,dar sper ca saptamana viitoare voi reusi.as avea nevoie de cateva sfaturi:am mai convins un prieten sa isi cumpere si el sinu prea sunt sigur cu ce se mananca ps+.am avea vreun avantaj daca eu mi-as face cont ps+ pe us si el pe uk?adica as vedea un avantaj daca la jocurile gratuite us si uk ar avea jocuri diferite.si daca descarci un joc de pe us,il pot juca in romania?adica are legatura cu zonele?
Fara ps+ nu poti juca unele jocuri online de regula cele mai bune si jucate: Fifa ,Killzone etc! Pe de alta parte iti ofera cateva jocuri gratis si iti face reduceri la anumite jocuri si aplicatii! Eu unul pt un player online nu vad rostul unei console fara ps+
Cat despre conturi poti juca pe orice cont oriunde! Sfat: fa-ti un cont pe us si unul unde vrei tu romania anglia oriunde pe consola ta care va fi primary, cumpara jocuri din contul de us (caci sunt mai ieftine) apoi dai contul de us prietenului tau si tu joaca pe celalalt cont creat (anglia oriunde) si asa impartiti jocul la doi undeva la 120 de lei va fi de caciula! Succes!
READ ME
Daca va e frica sa nu apara altceva pana postati voi, folositi cu increde formula "@user" pentru a se vedea cui ii raspundeti.Regulament ConsoleGames.RoI. Regulament General18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.
Cred ca se referea daca exista jocuri in care sa poata juca multiplayer cei de pe ps3 impreuna cu cei de pe ps4...
Vreau sa-mi iau PS+ pe Romania. Pe consola am vazut de unde si probabil ca o sa iau de pe consola. Vreau doar sa stiu daca se poate si de pe PC. Am intrat in contul meu dar nu gasesc nicaieri in store sa iau PS+. Se poate oare si de pe PC ??
Bookmarks