Oameni buni, voi ati citit primele posturi din thread? Nu se mai poate face sharing asa cum se facea pe PS3.
Pai atunci explica-mi si mie te rog, cum de eu pot sa joc Resogun, Contrast si Don't starve pe contul meu, desi eu nu am plus. Am downloadat de pe contul unui prieten care are plus. Apropo , joc si fifa 14 online si specific iar, nu detin ps plus.
Ai activat consola ta ca fiind primara pentru contul prietenului tau. El nu mai poate face aceasta activare deoarece poate exista doar o singura consola primara pe cont si poate juca doar cand este logat la PSN. Daca, de exemplu, nu mai are internet sau PSN-ul este in mentenanta nu va putea accesa jocurile.
daca e cineva din mioveni sa ma contacteze ,momentan am injustice si ac4(+DLC) in varianta digitala,se poate folosi si de contul meu ps+ (momentan jocuri disponibile resogan ,contrast si dont starve)
Am si eu disponibil pt share killzone. Am si ps+ pe acelasi cont. M-ar interesa in mod special BF4, COD Ghosts sau FIFA, dar si altele
Cine face o pomana si cu mine. As vrea Battlefield4 sa ma joc multiplayer. Raman recunoscator pe viatza.
Deci sa vad daca am inteles corect , daca eu eu am pe contul meu BF4 ca un individ sa poata sa-l joace trebuie sa-i dau doar contul meu si sa-si activeze consola ca fiind primary(cu contul meu logat pe ea) iar apoi poate descaraca jocul si sa-l joace in pace de pe contul lui?
Daca seteaza el consola primara pentru contul tau, doar el va putea juca contentul de pe contul tau cu alte conturi de pe consola lui. Tu nu vei mai putea juca contentul de pe acel cont decat fiind logat pe contul respectiv.
Ofer Call of Duty Ghost la schimb cu assassin black sau Tomb Raider, cine e interest sa imi dea un pm.
Este cineva dispus sa ma ajute cu vreun joc prin metoda descrisa aici? Nu am nimic de oferit la schimb. Am luat consola dar inca nu mi-au venit jocurile...pm me daca este cineva dispus. Multumesc.
Ma indoiesc ca e cineva dispus sa nu foloseasca deloc consola/contul doar ca sa imprumute altcuiva un joc.
Am incercat cu adi si nu a mers cum credeam noi, de exemplu nu puteam sa joc ghost pe useru meu de ro si nici el nu a putut sa joace jocurile lui![]()
Bookmarks