Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 213

Thread: Ryse: Son of Rome

1. #101 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Dar e logic oameni buni sa fie probleme la primele jocuri aparute. Uitati-va la review-uri de launch titles pt X360 si PS3. Aceleasi probleme. Vor trece ani buni pana vor invata sa optimizeze perfect jocurile.

Nu va obliga nimeni sa le cumparati acum.

Cat de 30fps minim, nu sunt deacord. Chiar si GTA V scade pana la 16-20 in anumite secunde in derularea actiunii si sa mor de am fost in vreun fel deranjat si mi-a fost afectata experienta de joc

Stii cum e, fiecare cu piticii lui, dar cand un om zice ca e deranjant pentru el, nu prea conteaza ca tu te multumesti cu putin. La banii pe care ii cer si la anul in care suntem, next gen trebuie sa insemne next gen, nu semi.

2. #102 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunt complet deacord cu asta. Ideea este sa nu ne panicam daca primele jocuri aparute sunt ceva mai slabe la capitolul optimizare.
    Sper ca realizati ca daca scoteau GTA V in 2006, ar fi avut grafica de GTA San Andreas.

3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    La banii pe care ii cer si la anul in care suntem, next gen trebuie sa insemne next gen, nu semi.
    Stai un pic. Tu chiar crezi ca pentru simplul motiv ca vorbim de o consola "next-gen" si pentru ca suntem in 2014 (aproape), asta inseamna ca nu vor mai iesi jocuri proaste? Imi pare rau sa te dezamagesc... dar vei vedea suficient de multe jocuri "de duzina", indiferent cat de puternic va fi hardware-ul si in ce an vom fi.

Hardware-ul bun este egal cu zero atunci cand un developer n-are habar sau nu poate sa-l foloseasca la maxim. La fel cum un joc poate arata incredibil dpdvd grafic dar te poate plictisi dupa 5 minute de gameplay. Ryse face parte din categoria jocurilor "eye-candy" si care sa ofere altceva decat vezi la concurenta (de aici si exclusivitatea). Faptul ca, Crytek n-au fost buni niciodata la story si gameplay, asta e cu totul altceva...

4. #104 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    . Ryse face parte din categoria jocurilor "eye-candy" si care sa ofere altceva decat vezi la concurenta
    si ce anume ofera? eu asteptam jocul asta cu sufletul la gura, la e3 mi-a placut ideea, acum vad ca e un esec

5. #105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    si ce anume ofera? eu asteptam jocul asta cu sufletul la gura, la e3 mi-a placut ideea, acum vad ca e un esec
    Inseamna ca nu stii istoria acestui joc. Ryse trebuia sa fie o "porcarioara" de joc pentru Kinect fara prea multe cerinte (si unde totul era scriptat 100%). A avea asteptari mari de la asa ceva e o "blasfemie". Faptul ca a devenit exclusive si launch title l-a salvat, atat Ms cat si Crytek pompand enorm in el (atat bani cat si resurse). Jocul asta initial nici story nu avea... L-au salvat ei cat de cat, dar nu poti sa faci bici din... nimic.

Da , jocul asta ofer altceva fata de toate celelalte. Daca-mi spui un alt joc asemanator pe next-gen, iti dau dreptate.

6. #106 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dzeule, de la ce a plecat jocul asta (uitati-va la primele filme/trailere) si ce a ajuns. Dintr-un God of War wannabe a devenit un smashing game scriptat pana in maduva oaselor. N-am mai vazut lupte atat de ne-naturale de la... Dinasty Warriors. Dar macar ala era fun... Poate in videos arata binisor, insa imaginati-va cum veti juca voi: Hopa - script 1 - wait - apasa X - script 2 - wait - apasa X - script 3 - wait - apasa Y - wow, killing blow. Cel putin cei care l-au jucat la PAX s-au plans de chestia asta... Dar, ramane de vazut. Mai au un pic de timp sa-l "repare". Insa eu deja nu ma mai astept la un concurent pt. God of War. No way!
    Mi se pare ca te contrazici, in fine, nu mai conteaza, fiecare cu parerea lui, eu sunt dezamagit de startul next-gen. Parca generatia trecuta nu a avut un început atât de slab...

7. #107 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mi se pare ca te contrazici, in fine, nu mai conteaza, fiecare cu parerea lui, eu sunt dezamagit de startul next-gen. Parca generatia trecuta nu a avut un început atât de slab...
    Pai la fel am zis si eu cand l-am vazut prima oara: Asta e God of War killer! Dar intre timp am citit si eu despre el, am aflat istoria lui, am vazut ceva dev diaries si m-am calmat. Deh, unii se mai documenteza, nu raman la prima impresie forever.

Dar chiar si asa, cu asteptari putine, eu l-am comandat azi.

P.S. Jocul a evoluat enorm de acum 2-3 luni... Mie nu mi-e rusine sa-mi schimb opiniile (atunci cand trebuie). Vom vedea, poate vine si ii voi da nota 4... Caz in care ma reintorc la aceleasi parere. Nu e nimic batut in cuie. N-am ochelari de cal...

8. #108 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ok, astept un review in limba romana pt astia care nu se documentează asa de mult

LE toate recenziile spun cam ce spuneai tu acum câteva luni, mi se pare ciudat ca părerea ta a suferit o întoarcere la aproape 180°. Eu ma retrag din acesta discutie, daca imi spun o parere imediat se supara cineva si incepe sa arunce cu porcarii. Lucrul acesta l-am văzut si in tabăra cealaltă.

9. #109 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Stai un pic. Tu chiar crezi ca pentru simplul motiv ca vorbim de o consola "next-gen" si pentru ca suntem in 2014 (aproape), asta inseamna ca nu vor mai iesi jocuri proaste? Imi pare rau sa te dezamagesc... dar vei vedea suficient de multe jocuri "de duzina", indiferent cat de puternic va fi hardware-ul si in ce an vom fi.

Hardware-ul bun este egal cu zero atunci cand un developer n-are habar sau nu poate sa-l foloseasca la maxim. La fel cum un joc poate arata incredibil dpdvd grafic dar te poate plictisi dupa 5 minute de gameplay. Ryse face parte din categoria jocurilor "eye-candy" si care sa ofere altceva decat vezi la concurenta (de aici si exclusivitatea). Faptul ca, Crytek n-au fost buni niciodata la story si gameplay, asta e cu totul altceva...

Evident ca vor iesi o duzina de jocuri proaste si inca pe atat, dar cand un "joculet de Kinect" ajunge flagship pentru lansarea Xbox One, macar asa de ochii lumii sa poti sa spui ca au facut ceva foarte bun. Conceptul jocului este interesant, dar din ce am vazut, pentru mine, executia lasa de dorit. Asta nu schimba cu nimic faptul ca tu sau altii vor aprecia jocul sau il vor juca cu placere. That's the beauty of life, we're not all the same.

10. #110 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3: incearca si tu sa fii mai maleabil si nu te mai "incorseta" de concluzii gen "ori e alba ori e neagra". Cateodata e gri... cateodata pare atat de simplu si ai impresia ca situatia e perfect alba dintr-un punct de vedere, dar cand te uiti din unghiul opus e al naibii de neagra.

Cel mai bun exemplu este faptul ca pe Metacritic gasim reviews in care unii ii dau 86/100 iar altii ii dau 30/100. Eu am avut momente (atentie, vorbim strict de ce am vazut din trailere si reviews... pt. ca pana nu il joc cu adevarat nu trag nicio concluzie... doar imi expun opinii personale pe baza unor impresii) in care am crezut ca asta e joc de nota 10... si am avut momente in care am crezut ca e o bataie de joc. E si motivul pt. care l-am cumparat... sa-l joc si sa ma conving. Sper ca n-am facut o tampenie.

Daca te-am deranjat cu ceva, sorry... Dar stii ca eu sunt mai "Frank"... Chiar nu pot sa-mi ascund opiniile. E o vorba dupa care ma ghidez "Better tu burn out than fade away"...

11. #111 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu m-ai deranjat absolut deloc, ma deranjează alţii care îţi sar la gat imediat cum îţi spui părerea. Eu am spus ca vreo doua jocuri ma atrag pe Xbone, Forza 5 si Ryse. Din pacate m-au dezamăgit ambele, mai ales cea mai recenta ştire legată de Forza 5
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1063946

12. #112 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Hello guys, o intrebare: are multiplayer?

13. #113 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Hello guys, o intrebare: are multiplayer?
    Salut. Asta ar trebui sa-ti raspunda la intrebare:

14. #114 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Azi mi-a ajuns si mie jocul. Desi nu am decat 20 de minute or so... nu pot sa spun decat ca e BESTIAL! Cei care i-au dat note de 4 sau 5 probabil urasc genul asta... sau se asteapta ca orice iese pe piata sa fie God of War. Mie unul mi se pare ca arata si se misca superb.

15. #115 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Termina-l si review. Poate ma convingi si pe mine sa ma arunc pe One inainte sa se lanseze si la mine

16. #116 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Azi mi-a ajuns si mie jocul. Desi nu am decat 20 de minute or so... nu pot sa spun decat ca e BESTIAL! Cei care i-au dat note de 4 sau 5 probabil urasc genul asta... sau se asteapta ca orice iese pe piata sa fie God of War. Mie unul mi se pare ca arata si se misca superb.
    Si Beyond Two Souls are note mici chiar daca este un joc genial Cum ti se pare fps-ul in realitate ? Iti baga pe gat micro tranzactile ?

17. #117 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am invatat de-a lungul timpului sa nu ma mai iau dupa toti criticii. Prea multe interese, si cateodata prea putine puncte comune (cu mine).

Am ajuns la actul III si pana in momentul de fata, jocul asta e de nota 9.5/10. Ce 900p nene, ca daca n-ar fi zis nimic, eu unul n-as fi crezut. Deci daca in Forza Motorsport 5 care se lauda cu 1080p inca mai vezi jagged lines, eu unul in Ryse n-am vazut asa ceva. Pana acum cred ca e cel mai bun joc pe X1 (pe placul meu ma refer). Dead Rising 3 parca ar fi un joc de Xbox 360 in comparatie cu el...

Arata atat de bine ingame, ca in cutscene-uri deja pre-renderingul e useless. Totul e facut din engine si se vede ca se pricepe Crytek. Eu unul sunt ferm convins ca daca mai aveau cateva luni la dispozitie, ar fi rulat si in 1080p.

Trefla, legat de FPS, pana acum e totul mai mult decat decent. Chiar si cu explozii imense, valuri, vase zdrobindu-se de tzarm in timp ce toti urla in stanga si in dreapta, nu am observat drops.

Cat despre micro-tranzactii, pana acum nu mi-au oferit decat alternativa la valor points sau ce Dzeu sunt. Dar treci in modul +XP si ii faci repede. Sa vedem mai incolo ce si cum.

18. #118 SP
    Member dtancu's Avatar
    V-am zis ca Ryse e tare. Ar fi ieșit un MMO bestial din el după părerea mea.
    Are un season pass, cam scump, ce include 4 add-on-uri viitoare cică.

19. #119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt multi care au urat la Ryse faptul ca are acele triggered events (QTE) in lupte. Mie sa fiu sincer tocmai lucrul acela imi place. E posibil ca in timp sa devina repetitiv si obositor (inca nu s-a intamplat lucrul acesta), insa acele event-uri sunt singurele care "calmeaza" lupta. Nu stiu daca e din cauza ca am mers pe un nivel de dificultate mai mare... dar probabil fara momentele acelea (in care faci executiile si primesti bonus-uri in functie de stilul executiei) lupta ar fi fost mult prea simplista (de tip "button mashing") si as fi murit instant cand ma ataca 10 insi deodata.

Pe langa momentul cu acele executii (care este valabil la fiecare combat, cu fiecare inamic - nu e ceva de care poti scapa din pacate), mai ai si un fel de time slowdown (pt. care trebuie sa strangi "energie" ca sa o poti activa). Cum a spus si dtancu, Marius este un fel de Neo roman. Me like it. De-abia astept ca dupa munca sa mai fac o sesiune.

La naiba, jocul asta merita luat si doar pentru grafica si story, mai ales pt. cei carora le place partea istoriei legata de romani. Nu pot sa dau spoilers, dar am ajuns la un moment in care am ramas "wow, this really happened?".

20. #120 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Cat ai jucat din el pana acuma, inafara de grafica si de luptele care sunt toate la fel terminandu-se in qte, se diferentiaza cu altceva in mod special?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast