Cu functia instant on il inchizi si maine dimineata la prima ora joci mp.
Mie interfața Metro mi se pare oribila si pe Win8, d-apai pe xb1.
Nu ca aia de PS4 ar fi mai breaza, dar la PS4 daca rezolva cu aranjarea manuala a tile-urilor si sortarea friends list cam asta e. La XB1 vor tine cu dinții de Metro ca deh, e trademarkul de bull**** al MS in ziua de azi.
Sunt complet de acord cu tine, dar asta inseamna sa impachetez totul, sa merg pana acolo, eventual sa-mi faca storno si sa-mi cumpar altul, daca mai au in locatie.
Din pacate, masina e pe butuci si trebe sa merg cu transportul in comun si e mare chin.
PS: Desi ma asteptam, speram sa mearga, dar din pacate nu merge volanul pentru X360/PC pe XO
Acum trebe sa-l vand si sa vad ce gasesc pentru XO![]()
Eu am internet RCS-RDS pe cablu, iar instalarea (descarcare 100%) Forza 5 a durat aproximativ 4 ore.
AlexB
Am cablu direct, ca pe wi-fi nu rezolvam nimic. Si tot merge ca naibi. E 77% dupa atatea ore...
nu stiu man, nu vreau sa fiu off-topic sau sa creada lumea ca sunt fanboy, dar eu tocmai ca sunt foarte uimit cat de repede se misca totul pe consolele next-gen, cel putin PS4, de la meniu la download, am observat ca viteza este de aproximativ 8-10 MB pe secunda si nu exagereznici pe laptop nu am asa viteze, fiind un amarat de laptop.
Jocul are 40GB si a terminat de luat acm vreo 30 de minute.
Am abonamentul de 500 de la RDS. Nu stiu cu ce viteza a luat, ca nu stiu cum si daca pot sa fac asta din consola.
Nu e imens la ce viteza are. Daca descarca cu 10 MB/s il lua in vreo 60 min, cu 20 in vreo 30 minute.
L-ai descarcat la o viteza intre 1,5 si 2 MB/sec. (nu stiu exact cat timp ti-a luat sa il descarci)
Guys, intrebare stupida. Care e faza cu cele 14 zile free xbox live gold din pachet ? Am activat ieri si am dat sa iau Forza 5 si nu puteam decat sa-l cumpar. A trebuit sa activez cele 3 luni de gold pe care le aveam si acum am fix 3 luni, cele 14 zile nu sunt... WTF ?
Se pare ca este vorba despre un trial de 14 zile, nu un abonament complet pe acea durata: Xbox.com Forums
Tu cumparand cele 3 luni de Gold ai anulat acele 14 zile de trial.The 14 day trial does not make your Xbox LIVE account in "Gold" status. It simply allows you to play multiplayer games, chat in parties, and open certain applications.
It is a trial and nothing more. If you wish for your account to show as a "Gold" member then you would need to purchase a paid membership.
Da, de functionat functioneaza normal, dar este inestetic (si-mi sta pe creier sa nu intre praf acolo) si pe langa asta, da senzatia de facut pe vapor cu matrite ce nu erau 100% compatibile.
Bookmarks