Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu XO pana acum?

Voters
102. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

88 86.27%
  • Am avut probleme, dar intre timp le-am rezolvat si acum merge foarte bine

6 5.88%
  • Da si acum nu mai merge deloc

8 7.84%
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 141

Thread: Rata defectiunilor - Xbox One

1. #61 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Dafuq is this? A mai primit cineva asa ceva? In dashboard imi apare un pin care se numeste important august sytem update in care e scris urmatorul text:

"We have identified this console as one that has disc error when trying to read xbox one game discs. To fix this issue and to continue to receive system updates you must return your console to Microsof for repair".

Am consola de 2 saptamani, insa am jucat digital only, nu am introdus nici macar un blu ray in unitate. Si bam dintr-o data ma trezesc cu textul asta. Voi ce zici? Chiar credeti ca unitatea optica a consolei e faulty?

---------- Post added 30-08-2014 at 10:45 ----------

Din pacate warningul updateului este adevarat . Un DVD il citeste perfect, insa cand pun un joc imi da eroare cu codul 0x80820002. Microsoft spune in mesaj sa fixez problema asta daca vreau sa mai primesc updateuri. OS version la mine este in prezent 6.2.11393.0. Asta este ultima versiune de dash, asta aveti si voi?

2. #62 SP
    Senior Member nina's Avatar
    ultimul dashboard e 6.2.11507

3. #63 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De unde ai cumparat consola?

4. #64 SP
    Deci nu isi mai face update deja la ultima versiune. Pai asta e, consola mea nu e luata din magazin, e luata la negru, dar a fost sigilata, editia titanfall. Asta e, pot doar digital only, se pare. Nici nu stiu cu cat as putea-o vinde in situatia de fata.

5. #65 SP
    Member Emeraldu's Avatar
    daca ai unitatea optica faulty ii dai 2 pumni si gata...se repara. Fara gluma...cauta pe youtube.

6. #66 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by anduthebest View Post
    Deci nu isi mai face update deja la ultima versiune. Pai asta e, consola mea nu e luata din magazin, e luata la negru, dar a fost sigilata, editia titanfall. Asta e, pot doar digital only, se pare. Nici nu stiu cu cat as putea-o vinde in situatia de fata.
    Indiferent de unde e luata, intra pe linkul de mai jos si inregistreaza-ti consola.
    https://myservice.xbox.com/en-GB/Pages/Welcome.aspx

Dupa aceea, urmeaza guide-ul meu de pe threadul "Clubul Xbox One", pagina 192 si trimite consola la Microsoft pentru replacement.

Cand va aud ca "am luat-o la negru si n-am ce sa fac" innebunesc. La propriu!

Daca nu te descurci da-mi un pm.

7. #67 SP
    Multumes Xander. Am 2 optiuni momentan:
    -sa incerc un repair neoficial la un service din Romania
    -sa trimit consola la un prieten ( am pe cienva in Suedia) si sa o preia Microsoft in Service de acolo

Oricum as face voi posta update cu ce se intampla. Am discutat si cu un reprezentat microsoft pe chat, a concluzionat si el ca "it needs repair".

8. #68 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Perfect.

Xbox One va fi oficial disponibil in Suedia vinerea viitoare, pe 5 septembrie, alaturi de alte 25 de markets, pe langa cele 13 deja existente.
    Sa ai parte de un proces de service cat mai smooth! Bafta!

Boka nu | H�r kan du boka Xbox One

9. #69 SP
    Ms frumos. Asa sa fie.

10. #70 SP
    Member Emeraldu's Avatar

Lightbulb

Prostii ! Uite aici tutorial. Forta fie cu tine !
    Have a broken Xbox One disc drive? Fix it with punches (Microsoft says: Don't do that) | GamesBeat | Games | by Jeff Grubb

Daca vei citi comentariile de pe youtube vei realiza ca metoda functioneaza pt cei care au unitatea blu-ray care scoate sunete de rasnitza stricata dar si pt cei care primesc doar mesajul de eroare fara sunete dubioase.
    Oricum nu dai in el cu ciocanul ca sa-l rupi. spor !

11. #71 SP
    E cu totul alta problema. O parte din consolele lansate anul trecut aveau se pare aceasta problema cu zgomotul ciudat al unitatii. A mea nu face asta. Pur si simplu cand pun un joc nu il vede ca fiind xbox one compatible. E ditamai threadul pe forumul microsoft, unde o mare parte din console au fost afectate similar cu a mea datorita updateului din 19 august. Practic Microsoft mi-a stricat consola. Si aparent singurul fix e sa fie intoarsa in service . Are cineva idee cat ar costa transportul cu dhl pana in suedia? Daca e peste 200 lei renunt, ca trebuie sa platesc si returul si nu imi convine.

12. #72 SP
    Member Emeraldu's Avatar
    in cazul asta incearca urmatoarea metoda:

• Make sure your Xbox One console is placed horizontally on a flat, stable surface.
    • Press and hold the power button on your Xbox One console for 10 seconds.
    • Once your console is powered off, unplug the power cord.
    • Wait 3 minutes and then plug in your console.
    • Power on your console and try playing a disc.

13. #73 SP
    Already did that, asta mi-a sugerat si reprezentatul ms cu care am discutat pe chat si stiam si eu de solutia asta generica de pe siteul ms. E brickuita pe partea de rulare de jocuri si e doar vina microsoft, c'est la vie. Daca nu o pot repara contra cost in Romania, va ramane pe post de secondary console, pe care voi juca doar exclusives achizionate digital. Voi face trecerea (desi nu vreau si nu imi place) la PS4, piata fiind mai mare, voi gasi cu usurinta anumite jocuri 3rd party destul de ieftine sh.

14. #74 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Ma indoiesc ca in Romania.nu gasesti.pe cineva care sa ti rezolve problema.asta...chiar nu avem in Romania un service bun pt console??

15. #75 SP
    Member Emeraldu's Avatar
    Quote Originally Posted by anduthebest View Post
    Already did that, asta mi-a sugerat si reprezentatul ms cu care am discutat pe chat si stiam si eu de solutia asta generica de pe siteul ms. E brickuita pe partea de rulare de jocuri si e doar vina microsoft, c'est la vie.
    Incearca si chestia asta:
    - joaca un joc digital sau downloadeaza un joc DEMO (fifa 14 demo de exemplu), joci pana te lasa sa dai save (sau la fifa pana termini meciul) apoi inchizi jocul si bagi un game disc pe blu-ray.
    sau
    - bagi un game disc blu-ray cam 30% in unitate (pana incepe sa traga mecanismul de el), tii discul cateva secunde in ciuda faptului ca mecanismul driveului se chinuie sa-l inghita pe tot , apoi ii dai drumul in unitate.

sursa: Xbox.com Forums

Bafta !

16. #76 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Xbox One cu nr. 2 nu mai scoate semnal video... iei! Daca nu isi revine, il returnez la garantie... si merg pe cea de-a treia consola. Excelenta calitate

17. #77 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sa nu ajungi ca MonkY cu X360

18. #78 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi pare rau sa aud asta naz. Se pare ca unii dintre noi suntem mai putini norocosi. In cazul in care te ajuta cu ceva, sa stii ca fiecara consola picata la mine a fost dupa cum se spune in popor "un sut in fund = un pas inainte", si nu mi-a trecut niciodata prin cap sa renunt. Ca dovada, ultima cred ca are vreo 2 ani si merge ca in prima zi. Sper sa nu patesti la fel si a treia sa fie cu noroc!

19. #79 SP
    Member luciteck's Avatar
    Care aveti ceva inregistrari cu sunetul consolei? Cat de tare ar trebui sa se auda ventilatorul, astfel incat sa fie considerat "galagios"? Am vazut diverse video-uri pe youtube, unele faceau rau de tot, altele mai putin. La mine se aude (bearingul de la ventilator) daca stau chiar langa el la cativa cm (mai ales dupa o sesiune de cateva ore de forza). Insa de pe canapea sunetul nu e deranjant, as spune chiar mai silentios decat ps4 in aceleasi conditii (cateva ore de gaming).

Edit: Am pus pe youtube un clip cu inregistrarea in idle (noaptea). E facuta cu telefonul tinut la cativa mm de consola.

20. #80 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asta cu inregistrari de sunet e oarecum irelevanta... pentru ca nah, fiecare microfon are o fidelitate anume... Dar cu un tester serios (decibel metru) pot sa-ti spun ca Xbox One e una din cele mai silentioase console, fiind cu aproximativ 10dB mai putin zgomotoasa decat PS4 (vorbim de gaming). Si am un feeling ca sare de 15dB de cand cu update-ul la PS4 care a permis cresterea voltajului la ventilator (more RPM's).

Totul se datoreaza la Xbox One datorita ventilatorului imens (de 112-120mm), care are spatiu pentru a sta pe un radiator destul de sanatos cu 3 heatpipe-uri. Ca sa va faceti o idee, ventilatorul + radiatorul de Xbox One impreuna au o inaltime mai mare decat cea totala a unui PS4.

Da, zgomot va fi in full load... insa e insesizabil de la 2m and so. Zgomotul este mai mult dat de "grila" aceea de aerisire decat de ventilator in sine. Cred ca mai silentioasa de atat nu se poate face decat cu o noua generatie de CPU/GPU-uri de la AMD... care sa consume mai putin (si implicit sa se incalzeasca mai putin).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast