Cat timp mai e pe stoc o sa se mai vand, nu se mai produce aia e alta treaba. 60Gb o sa fie numa SH ca noua nu se mai gaseste de mult.
Cat timp mai e pe stoc o sa se mai vand, nu se mai produce aia e alta treaba. 60Gb o sa fie numa SH ca noua nu se mai gaseste de mult.
Tu nu ai inteles ironia din postul lui eXist..onn:cred ca ieftinirea va veni pentru ambele modele
ps3 fat se va scoate de pe piata si va ramane doar ps3 slim..va mai fi pana de craciun probabil cand vor face o reducere mare la cele fat ca sa se scape de ele.
si retailerii ce or sa faca , cu ps3-urile care sunt deja pe stoc ? crezi ca or sa le trimita in japonia si sony o sa le dea banii innapoi pe ele ? si crezi ca o sa fie vre-un retailer din tara asta care sa vanda vechiul PS3 sub pretul de 14mil (pretul ipotetic de la gameshop pt ps3 slim ) si in felul asta sa piarda bani sau sa aibe profit 0 ? In alta parte cred sunt comerciantzi care ar vinde si sub pretul de achizitzie doar ca sa scape de marfa , de stoc si sa nu-si tzina banii blocatzi . Parerea mea este ca romanul are o cu totul alta mentalitate ....prefera sa arunce brazii decat sa lase la pret in ziua de Craciun
Cred ca intai vor face un fel de rocada , ps3-ul nou la pretul celui vechi si ps3-ul vechi pe la un 14-15 mil !!
Nu te doare capul de atata lovit cu el in zid?
ON: Cel mai probabil se va face o ieftinire la ps3 fat pentru a scapa de stoc, iar cele slim vor avea un pret mai ridicat (pretul actual ps3 fat) pentru a acoperi din pierderi. Cel putin pentru inceput.
Oricum e Romania, pot exista tot felul de surprize.
Playstation 3 (80GB) Blu-ray + inFamous aici in Spania 300 euro si
Sony unveils slimmer PS3: $300, lands in September (updated!)
Voi nu intelegeti o chestie. Gameshop va aduce PS3 Slim la 1400lei. Probabil ca PS3 Fat va fi la acelasi pret pana vor disparea de pe piata.
Hopa hopa, ia uite ce am gasit :
eFlamingo - Consola pentru jocuri SonyPlaystation 3
Hai mai repede cu PS3-ul ! lol
ooo!!..e ceva..dar de ce e poza de la SLIM? acolo scrie noul pret 1299 si cel vechi 1664..e FAT!! ..dar ma bucura faptul k a scazut pretul asa de mult!![]()
Nu inteleg ce zici. Scrie noul PS3, el oficial nu se numeste PS3 SLIM, doar PS3.
Iar in poza este NOUL PS3, adica cel slim.
Eu zic k e FAT-ul pentru k acolo mai sus scriePRET VECHIapoi scrie noul pret... dak era SLIM nu avea ce sa caute acel PRET VECHI..pentru k oficial pe 1 septembrie se va gasi in magazine .![]()
E Slim, dar sunt ei prosti si nu au habar sa explice. Descrierea ma omoara..
Descriere:
Faceți alegerea dvs. Jocuri și filme �n format High Definition, un mare pachet de date muzicale și video și un cerc destul de vast de prieteni online � PLAYSTATION3 le posedă pe toate.
Caracteristici şi beneficii:
� Grafica incredibilă cu puterea evidentă Cell Broadband Engine�
� �n inima ei bate un player puternic Blu-ray
� Centrul dvs. multimedia personal
� PLAYSTATION3 �nseamnă legătură, interacție și conținut, precum și servicii care sunt oferite de PLAYSTATION�Network
Bookmarks