Noi cu PS3 nu avem probleme![]()
Vad ca vor sa ne inebuneasca de tot
Inceputul zici ca este din Wofenstein
P.S
Data de lansare nu a fost inca confirmata.Se speculeaza ca va fi in august
Ce sa facem.Asteptam
Din cate am vazut eu pe site-ul oficial pack-ul este available din data de 6, adica de ieri
Call of Duty, World at War
Lasati frate discutiile depre cand s-a lansat map pack 3 si puneti mana si cumparati ca merita.
Revolution imi place cel mai mult dintre cele 3 harti.Pentru fanii Nazi zombii am o veste buna: "Der Riese" is the ****E belea,nu m-am putut opri .
Am ajuns doar la level 12,pacat ca nu am jucat cu romanasi cu casca si team work
P.S
Sa va mai spun ca, In celebration of the release of Map Pack 3, One Week of Double-XP! ?
elevate your senses , the might of the monkey, der electrician , locksmith ... deocamdata doar astea 4.voi?
![]()
ce ciuda mi-e ca am zona 2 jocul. Oricum nu stiu daca mai merita luate pack-urile din moment ce apare mw2 si din ce s-a anuntat va fi plin de dlc-uri.
Cam asa am gandit si eu...am jocul R1 dar sincer sa fiu nu am mai luat Mp3 dupa ce am fost cam dezamagit de Mp2 in sensul ca mie personal (din Mp2) imi place doar Banzai in rest sunt praf cel putin Sub Pens pt mine e o porcarie.In concluzie majoritatea hartilor din joc, sunt mult mai faine decat cele care au venit in pack-ul 2 si de aceea nici nu am mai luat pack 3.Cat despre Mw2 e clar ca tot mapamondul il asteapta cu sufletul la gura...mai avem putin![]()
Cumpar si eu azi map pack 3, dar pentru 360. Vreau sa va intreb daca merita sa iau si map pack 2 pe langa ultimul care a aparut...Ce ziceti?
Mda...Ma obsedeaza "tampenia" asta de harta - Der Riese. Cine mai are map pack 3 si pana la ce level ati ajuns? M-ar interesa atat solo cat si coop...
Singur am reusit sa ajung la wave 9 si coop la lavel 14. Problema e ca dau peste tot felul de tembeli care strica tot printr-o miscare gresita.....
Cate arme ati reusit sa upgradati cu "pack a punch"?
Conteaza foarte mult cu cine joci,comunicarea si evident sa stie fiecare ce are de facut.Eu am ajuns la 26 in 4 insi,cunosc altii care au ajuns la 36.La upgrade de arme am facut doar 5/meci pana acum(nu m-am bagat la mai mult ,doar pentru trofeu m-am agitat,mai mult te ambalezi ca sa nimeresti rai gun, monky bomb si DG 2(Cunoscatorii stiu de ce)
Te asteptam la un meci diseara "chyna007" ps3 only
Pai asta e ca eu am CoD Waw pe 360....Dar discut cu voi deoarece pe 360 map pack 3 este region locked si in afara de mine nu cred ca il mai are cineva....
Bookmarks