Era cam tarziu si era si Duminica man, te inteleg. Si eu eram rupt dar m-am ambitionat de double-XP + ca vroiam sa ajung la 65 cat mai repede. Poate repetam!
Bafta!
Aseara mi s-a blocat in Lobby (pe cand trebuia sa selecteze echipele)...nu am mai putut sa fac nimic...a trebuit sa resetez consola...oare care sa fie baiu...e oare de la Ps3-ul meu sau....?
Poate ne strangem intr-o seara pentru un Co-op sau Competitive.Scrieti aici cei care jucati.PSN ID eriksch95
Si eu m-as baga, desi prefer un FFA sau Hardcore TDM. Ar merge si un Private PArty, sa jucam cum vrem noi, dar depinde cati ne strangem.
Eu zic sa ne strangem Vineri sau Duminica pentru ca nu toti au posibilitatea sa se joace in timpul saptamanii,iar sambata vor juca Resistance 2(unii dintre noi).Deci vineri sau duminica la ora 22.Cei care vor sa joace sa posteze IDurile aici.
A reusit cineva dintre voi sa faca maximum de puncte cate cere in modul Co-Op la diferite capitole?...ca eu spre ex la Eviction parca am facut vreo 24 si ceva de mii si trebuie vreo 60 parca daca nu gresesc...si mai nasol este ca am crezut ca se face prin cumul de puncte dar nu e asa...am mai facut o data Eviction si nu mi s-au adaugat punctele la cele obtinute initial
.Stie cineva cum sta treaba de fapt?
Bookmarks