Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
Am decis sa NU marim inca o data numarul echipelor participante, astfel ca mai este loc doar pentru o singura echipa. Iata lista actualizata cu echipele participante:
1)
imouthes
caine_rau
justamodel
2)
Psycho-07
GeoGcX
Jack
3)
consol3
k1du
ReNeGaDe124
4)
istrategie
Tavitzu
Recs14
5)
Chynagods
MeiraBloodLove
DJ_Andrei
6)
adiandrei1
alextheone732
agent4ever
7)
erik95
Mask
Studentul
8)
raul12
Cata25
Existenz
9)
MisterJuice
Vami
George-ST
10)
Kobayashy
TiBiKiMi
Wickyz
11)
ramusg
Cosminbad
Padureci
Persoane care si-au manifestat interesul de a participa la campionat si inca nu au echipa: Atrium , maweryck , AndRewqp , Muthu Raoul , Payutzu , FormableTube , Walkman.
Ne pare rau dar doar 3 dintre acestia vor putea participa la campionat, aceia care isi formeaza cat mai repede o echipa si o anunta pe acest thread. De indata ce vom avea 12 echipe, inscrierile se vor termina si vom incepe tragerea la sorti.
De asemenea, va readuc aminte ca data de incepere a campionatului este 6 februarie.
Ce se joaca si pe ce harti? Cu ce arme? Cu ce attach la arme? Cu ce perkuri? Cu ce killstreak?![]()
Eu as vrea sa se joace cu clasele "preview" ca sa nu existe probleme de genul: "X,Y,Z aveau armele/perkurile alea si eu nu..."
@Atrium mann-am stiut ca iti incepe sesiunea in februarie si crede-ma ca stiu ca ai fost printre primii care au zis ca vor sa joace dar nu ai apucat sa faci o echipa. Vorbeste acuma pana cand nu e prea tarziu poate apuci sa intri in vre-una.
@Restu am vorbit cu Renegade si am stabilit urmatoarele:
-Hartile jucate vor fi la alegere una din cele 3 care au fost cele mai votate (Favela, Highrise, Terminal).
-Armele pot fi alese oricare si la fel si attach-urile(da, inclusiv n00btube-ul)
-Perkurile sunt de asemenea la liber, nu exista restrictii.
-Killstreakurile, pe de alta parte, am decis sa le limitam astfel vor putea fi alese doar: UAV, COUNTER-UAV, SENTRY-GUN si EMP STRIKE
Al doilea aspect pe care l-am stabilit azi este modul de desfasurare a partidelor, astfel am decis ca un meci va fi compus din 3 jocuri dupa cum urmeaza:
1. TEAM DEATHMATCH: First team to reach 7000 points
2. DOMINATION: First team to reach 200 points
3. SEARCH AND DESTROY: First team to accomplish 4 objectives.
Desigur aceste aspecte vor fi revizuite iar in cursul lunii viitoare voi posta un thread cu regulamentul complet, echipele finale si fisa de disputare a meciurilor.
Oh GOD, why ? WHY NOOB TUBES ? Mi se pare jalnic sa joci cu porcaria aia, eu unul joc cu ala doar cand numai am gloante.
Dar daca sefii au decis.
ce sunt noob tubes fratilor? va reveriti la shotgunurile alea cu range pana-n fundu gradinii?
ms, de obicei caut pe net orice informatie si nu postez pentru lucruri care sunt "in my reach" , acum m-am grabit![]()
bagatima si pe mine as vrea sa joc si special ops daca se poate
---------- Post added 06-01-2010 at 10:32 AM ----------
psn----faby_67
Bookmarks