SARBATORI FERICITE TUTUROR!
Eu la jumatatea lui Februarie plec in voiaj, deci nu pot sa-mi onorez locul din Liga 1... Poate daca incepe mai devreme am cum...
SARBATORI FERICITE TUTUROR !
in cazul acesta o sa organizez un baraj intre Silviugabriel si Asteptau pentru locul lasat liber de tine. Dar poate dau drumul mai devreme. Sa vedem cat tine sesiunea.
Sarbatori fericite tuturor!
As dori sa ma inscriu si eu in sezonul urmator!
Multumesc anticipat!
cosming - eu o sa dau mass pe mess cand voi da startul inscrierilor pentru sezonul 3 (pe la mijlocul lui februarie). voi scrie si aici pe forum bineinteles. totul e sa fii pe faza pentru ca din partea mea esti binevenit (fara garantie bineinteles pentru ca ai fost serios si nu ai incurcat lucrurile pe aici).
Declar perioada de inscrieri pentru Sezonul 4 de FIFA 12 pentru PS3 deschisa!!!
Vom incepe noul sezon vineri 17.2.2012.
Toata lumea indiferent de status trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu toate articolele din Regulament inainte de a se inscrie: http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/
Jucatorii vechi care nu au creat probleme: trebuie doar sa imi comfirmati aici pe forum sau pe mess ca doriti sa participati. Daca imi comfirmati pe mess si vedeti ca eu nu v-am adaugat pe lista de participare inseamna ca nu am primit mesajul vostru si atunci cel mai bine postati direct aici pe forum (lucru pe care cel mai bine il faceti din prima). Cine si-a schimbat datele de contact (ID forum, Yahoo Messenger, Telefon mobil) le poate lasa pe cele noi direct pe forum daca nu are probleme de intimitate sau mi le poate da prin PM (nu iau in considerare datele de contact lasate pe mess).
Jucatorii vechi care au fost eliminati pe motive disciplinare sau au iesit singuri din campionat: trimiteti-mi PM cu datele de contact (ID forum, Yahoo Messenger, Telefon mobil) dupa care va voi trimite PM inapoi cu Iban-ul in care sa depuneti taxa nerambursabila de 30 de lei pentru iesirea / eliminarea din campionat.
Jucatorii noi: trimiteti-mi PM cu datele de contact (ID forum, Yahoo Messenger, Telefon mobil) dupa care va voi trimite PM inapoi cu Iban-ul in care sa depuneti garantia rambursabila de 30 de lei in conditiile prevazute de regulament in Articolele 18-20.
Jucatori inscrisi pana acum: alex_fcd, DonBassil, Silviugabriel, Spike (4 jucatori)
Jucatori pe lista de asteptare in vederea achitarii taxei / garantiei:
Id yahoo messenger: bianco_rossi88
P.S.: Imi cer mii de scuze daca nu v-am raspuns unora dintre voi dar a fost o perioada f aglomerata pentru mine (si inca mai este pana pe 18).
Confirm desi m-a dezamagit jocul asta la maxim anul asta
P.S : Primul meci doar pe 20 l-as putea juca ca pana atunci o sa petrec)
Astept sa imi vina consola, pe marti ajunge. Si ma inscriu si eu cu fratemiu cred. Sa reusim sa ne facem cont si restu, si revenim cu un alt mesaj.
Mark23 - va astept
Vom incepe noul sezon vineri 17.2.2012.
Toata lumea indiferent de status trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu toate articolele din Regulament inainte de a se inscrie: http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/
Jucatorii vechi care nu au creat probleme: trebuie doar sa imi comfirmati aici pe forum sau pe mess ca doriti sa participati. Daca imi comfirmati pe mess si vedeti ca eu nu v-am adaugat pe lista de participare inseamna ca nu am primit mesajul vostru si atunci cel mai bine postati direct aici pe forum (lucru pe care cel mai bine il faceti din prima). Cine si-a schimbat datele de contact (ID forum, Yahoo Messenger, Telefon mobil) le poate lasa pe cele noi direct pe forum daca nu are probleme de intimitate sau mi le poate da prin PM (nu iau in considerare datele de contact lasate pe mess).
Jucatorii vechi care au fost eliminati pe motive disciplinare sau au iesit singuri din campionat: trimiteti-mi PM cu datele de contact (ID forum, Yahoo Messenger, Telefon mobil) dupa care va voi trimite PM inapoi cu Iban-ul in care sa depuneti taxa nerambursabila de 30 de lei pentru iesirea / eliminarea din campionat.
Jucatorii noi: trimiteti-mi PM cu datele de contact (ID forum, Yahoo Messenger, Telefon mobil) dupa care va voi trimite PM inapoi cu Iban-ul in care sa depuneti garantia rambursabila de 30 de lei in conditiile prevazute de regulament in Articolele 18-20.
Jucatori inscrisi pana acum: alex_fcd, DonBassil, gvingi76, micul_, Nightcrawl3r, ossaur, Silviugabriel, Spike (8 jucatori)
Jucatori pe lista de asteptare in vederea achitarii taxei / garantiei:
Id yahoo messenger: bianco_rossi88
Bookmarks