O sa joc tot campionatul cu o echipa fixa. Aceasta este Liverpool.
Finala cupei
thedeadman14 ( Chelsea ) - Kostelinho ( Man City ) 2-2
Kostelinho ( Man City ) - thedeadman14 ( Real Madrid ) 1-4
le: Mersi la fel!
Sezonul 4 va incepe marti 3.4.12.
Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.
Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.
Inscrisi pana acum in sezonul 4: asteptau, cisse, cosming, Kostelinho, dinamvositu2008, Donbassil, gvingi76, HoriaHG, HotDoc, micul_, mirciulik.6, Nightcrawl3r, ossaur, Rajkappur10, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (18 jucatori)
Incercati sa mai aduceti cel putin 2 oameni in comunitatea noastra ca sa fim 20+ sezonul viitor!!!
Sezonul 4 va incepe marti 3.4.12.
Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.
Inscrisi pana acum in sezonul 4: asteptau, cisse, cosming, Kostelinho, dinamvositu2008, Donbassil, gvingi76, HoriaHG, HotDoc, micul_, mirciulik.6, Nightcrawl3r, ossaur, Rajkappur10, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Tonynho Venom (19 jucatori)
Jucatori care vor folosi echipa fixa pe tot parcusrul sezonului:
dinamovistu2008, DonBassil, SilviuGabriel - Liverpool
ossaur - Napoli
Eu renunt la echipa fixa, e un joc dezechilibrat cand adversarul tau e gazda si alege o echipa mai puternica.
@Tonynho, Venom - echipele fixe se pot alege doar din urnele 3, 4 si 5. mai bine va puneti la punct cu regulamentul ca sa nu pierdeti meciuri la masa verde.
@mirciulik.6 - comoditatea se plateste.
Bookmarks