Imi pare rau ca nu pot participa inca...mai dureaza pana o sa primesc jocul.
ILentz - te astept in sezonul 2. vezi ca nu mai accept scuze si atunci![]()
xslvry - imi pare rau ca ai ajuns in situatia de a plati taxa din motive disciplinare, dar se presupune ca ar fi trebuit sa iti joci toate meciurile asa cum am facut-o toti.
Perioada de inscrieri va tine pana cel tarziu miercuri seara 5.10.11, primul sezon fiind dedicat celor care au cumparat jocul la lansare.
Inscrisi pana acum: balasadaniel41, dinamovistu2008, DonBassil, flllorin, goodfellam, Grax, gvingi76, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (14 jucatori)
Pe lista de asteptare pentru depunerea garantiei: alex_fcd, asteptau
Perioada de inscrieri va tine pana cel tarziu miercuri seara 5.10.11, primul sezon fiind dedicat celor care au cumparat jocul la lansare.
Inscrisi pana acum: balasadaniel41, cisse, dinamovistu2008, DonBassil, flllorin, goodfellam, Grax, gvingi76, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (15 jucatori)
Ca sa nu existe probleme confirm participarea in noul sezon...tocmai am primit jocul
...o happy day...si datele sunt aceleasi
Inscrisi pana acum: balasadaniel41, cisse, dinamovistu2008, DonBassil, flllorin, goodfellam, Grax, gvingi76, ILentz, MVP-ANY, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (17 jucatori)
Confirm si eu participarea la sezonul acesta, azi mi-a sosit jocul.
Datele de contact raman aceleasi.
HoriaHG
Inscrisi pana acum: asteptau, balasadaniel41, cisse, dinamovistu2008, DonBassil, flllorin, goodfellam, Grax, gvingi76, HoriaHG, ILentz, Kekequicksilver, MVP-ANY, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (20 jucatori)
Pe lista de asteptare pentru depunerea garantiei: alex_fcd
Inscrisi pana acum: alex_fcd, asteptau, balasadaniel41, cisse, dinamovistu2008, DonBassil, flllorin, goodfellam, Grax, gvingi76, HoriaHG, ILentz, Kekequicksilver, MVP-ANY, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (21 jucatori)
Politica de alegere a echipelor a fost un pic modificata ca urmare a dorintei mele de a incerca sa-i multumesc atat pe cei care doresc simplitatea privind aceasta optiune cat si a celor care au inteles ca intr-o competitie de fifa e frumos sa castige jucatorul care poate utiliza echipe cat mai diversificate dar in echilibru dpv al valorii cu echipa adversarului. Aveti detalii complete pe site (link-ul in semnatura). De asemenea va rog sa download-ati fisierul atasat acestui post toti cei care participati in campionat.
Spike poti sa salvezi fisierul in format Office 2003?
Pentru cei care nu au Office 2007 sau 2010![]()
Acasa am Office 2007, la servici am 2003 si intampin probleme mereu cu fisiere Office 2007 trimise de altii catre mine. De aceea am zis ca ar fi bine sa atasezi fisierul in format Office 2003, ca nu stii ce are fiecare acasa... Si e mai bine decat sa te interpeleze fiecare participant care nu poate deschide fisierul. ".xls" oricum poate fi deschis de Office-urile mai noi...
---------- Post added 04-10-2011 at 07:29 PM ----------
Nu cred ca se mai pot utiliza regulile 6 si 7 de la "Jucarea meciurilor si postarea rezultatelor"
Pentru ca meciurile din "Match Lobbies" nu mai pot fi ranked si nici nu raman in "Player Hub". Singurele meciuri ranked sunt in "Head to head seasons", unde nu-ti poti alege adversarul...6. Jucati meciurile in meniul online games modes - online lobbies, dupa ce va intelegeti in prealabil cu oponentul. Orice problema, situatie, orgoliu, nelamurire se rezolva in particular intre jucatori, dar atentie, cu maxim respect, sau o rezolv eu pe mess / telefonic. Nu va apucati sa va balacariti pe forum pt ca riscati excluderea.
7. Orice meci in campionat se va juca ranked. Nu vor mai fi luate in seama meciurile unranked. Fiti atenti cand va da cineva invite dc jocul e ranked sau unranked. In cazul in care e unranked refuzati invitatia.
Dar exista varianta "Online Friendlies" unde poti juca cu cei din lista de prieteni si se contabilizeaza sub forma de campionat...
Bookmarks