Toate 1100 sunt modele diferite ?
Pentru cine vrea sa concureze online, eu particip intr-un campionat pe gtplanet si am mai avea nevoie de concurenti. Trimiteti un pm si va dau detalii![]()
Gran Turismo 5 Update 2.11 Now Available, Restores Performance Point Values
---------- Post added 19-02-2013 at 04:52 PM ----------
Am scapat si de looping gt5 loading , merge sa ma conectez usor acum si la wirelles . Update 2.11.
Am dat search pe topic dar n-am gasit un raspuns la ce cautam eu:
1. Am vazut ca exista un dlc "Paint Pack"(Paint Pack - Gran Turismo 5 - Product - gran-turismo.com)
aveti idee daca merge pe orice masina sau doar pe cateva? Ma intereseaza cel mai mult in modul arcade, acolo mai joc cu prietenii care vin pe la mine si sunt multe masini modificate den Evo-ul HKS care au doar o varianta de culoare si as vrea sa evit discutia standard de la inceputul fiecarei curse: "eu care sunt?"
2. Se poate juca split screen in drift mode? la 2 player mode vad doar lap races normale
Am gasit un filmulet pe net cu o comparatie Real Life>5&PROJECT CARS iar gt5 din cate se observa nu e chiar cum se lauda ei the real driving simulator...
M-am uitat la video si am citit si niste comment-uri, singura chestie discutata e ca in GT umbra e prea puternica si ca soferu nu se misca asa de bine, mie unu nu prea imi pasa ca soferu ala nu se misca exact lafel :-|
PS: Am pus si eu un comment cu 2 intrebari mai sus, sper sa nu fie ignorat ptr ca e fix inainte de video-ul asta![]()
Pai si daca folosesti un volan nu e destul de nasol tu misto volanu ca in real life si in simulator se misca asa cum se vede...adica nu e real life simulator diferentele is destul de considerabile
eu sunt curios cati dintre voi sunteti soferi in viata reala de va deranjeaza atat o animatie intr-un joc. Sunt alte lipsuri mult mai mari in jocuri decat asta. De exemplu fortele de inertie pe care le simti in viata reala si nu prea ai cum sa le reproduci decat cu un custom gameseat
Eu nu voi intelege niciodata comparatiile astea intre virtual si real. Pana la urma e un joc care nu este perfect dar nici atat de prost pe cat subliniaza unii care probabil nu l-au jucat la adevarata valoare. D-aia au ajuns Lucas Ordonez si altii din Gt5 direct pe circuitele de anduranta gen Le Mans si altele....
Imi cer scuze ca postez aici..dar vreau sa vada toti baietii cu care m-am jucat GT 5, se pare ca ni se mai pregateste un simulator foarte reusit..Asetto Corsa, puteti cauta pe net cateva filmulete desii sunt rare dar motivul pentru care am postat aici este ca au scos recent un Tehnology Preview ii zic ei al jocului care poate fi descarcat gratis : AC Technology Preview | Assetto Corsa .As fi tare curios dupa ce il jucati sa aflu parerile voastre in comparatie cu GT 5.
LE: Este disponibil doar pentru cine a cumparat NET Cart pro sau ceva de genul acesta..FUUUU ! Anyway zic eu ca merita urmarit acest joc, asta pana apare gran turismo 6 ..cine stie cand!
Cand vine vorba de PC, lucrurile se schimba radical in bine in privinta simulatoarelor.![]()
GTPlanet Weekly Rewind: Sitting in the Backseat
---------- Post added 25-02-2013 at 05:58 PM ----------
Si mai tare stirea ..Sony Executive Suggests Gran Turismo 6 May Come to PS3
Parca totusi nu as vrea un GT 6 pe PS3..poate sa il faca disponibil si pe ps3 cu ceva detalii mai scazute din punct de vedere grafic(EA facea lucruri de genu asta, stiu ca existau fifa si pe ps3 si pe ps2) dar sincer un GT 6 pe ps3 mi s-ar parea o oportunitate ratata.
Gran Turismo 5 XL Edition Available for $13.99 at NewEgg
GT Academy Grads’ 2013 Programs: Endurance & Formula 3
Audio Released of Sony Executive’s “GT6 on PS3″ Comments
---------- Post added 27-02-2013 at 11:47 PM ----------
S-ar putea totusi sa avem GT6 si pe PS3![]()
Salut la toata lumea,
Ma intereseaza sa cumpar sau imprumut sau coaching un user Gran Turismo 5 / PS3
care sa aiba in garaj un BMW M5 disponibil in modul Arcade.
Pot oferi bani sau/si o plimbare cu 250km/h cu un BMW M5 in viata reala.
Daca este cineva interesat ma poate contacta prin mesaj privat.
Mersi,
Mihai
Bookmarks