Ok, umbrele nu sunt paralele cum ar trebui deoarece e o diferenta si de 3 ore dintre un primul cadru si ultimul.Uitati-va la ala din stanga si la ala de jos, au umbrele total diferite din cauza Soarelui care misca.
Ok, umbrele nu sunt paralele cum ar trebui deoarece e o diferenta si de 3 ore dintre un primul cadru si ultimul.Uitati-va la ala din stanga si la ala de jos, au umbrele total diferite din cauza Soarelui care misca.
Cel care este injunghiat nu are umbra...
Poate este ca tipul de aici:
LE: OMG, ti a luat 3 ore sa faci 5 poze?
Intr-un fel ai dreptate da sa arunc asa textu numa nam vrut(ps: Akashiya ii vampirita de acolo mio venit idea cu pata lol )
Ba da asta ii scanu original (Natsume Maya din Tenjou Tenge), dar am editato sa semene ca Inner Akashyia Moka din Rosario To Vampire deaia numele de Akashyia Maya.
Finalmente am terminat cu wallpaper-ul, 2 versiuni principale diferite si fiecare are o sub-versiune in care este inlocuit ceasu cu un poster deoarece sunt la care nu le prea place ideai cu ceasu
![]()
Am mai facut un wallpaper de asta trebuie sa admit is multumit XD (favoritu ii versiunea albastra/petrol da am facut si cealalta deoarece mi se parea ca se potrivesc bine culoriile)
Poate face cineva un wallpaper cu Megan Fox?..Va rog ,raman dator..sa mi se vada bine pe 17"
Bookmarks