Da dude in action... omul asta cred ca ii masina de postat... eu in 8 luni am facut 600 de posturi... el in doua zile a facut 130![]()
am fost eu la cateva filme IMAX in America si va pot spune ca este o experienta extraordinara. filmele pe care le-am vazut erau documentare (o ora maxim), deoarece productia unui film care foloseste tehnologia IMAX este foarte scumpa.
care sunt diferentle intre un film 3d si unul IMAX? in primul rand filmul IMAX nu e 3D,a dica nu ai ochelari speciali. Ecranul trebuie sa fie rotund (ca o jumatae de sfera) si extrem de mare (daca te uiti in sus, in jos sau lateral se vede ecranul, iti acopera si vederea periferica). scaunele sunt asezate foarte drepte (unghi amre fata de orizonatala), nu-l vezi pe cel din fata ta. iar sunetul... este de o calitate foarte buna, parca sunt vreo 10 boxe imense in perete=ecran si volumul e foarte tare.
datorita ecranului si scaunelor ai impresia ca esti in film, de ex cand am fost la un documentar despre viata in jungla era o secventa cu un avion si aveai impresia ca zbori, ma tineam de scaun sa nu cad. este o experienta foarte intensa. sau cand se uita un leu la tine. va recomand sa mergeti la un film IMAX pt ca nu o sa regretati, iar din cate stiu in cursul saptamnii pe la pranz biletul e de doar 17 ron, acceptabil parerea mea. sper ca v-am ajutat sa intelegeti cat de putin ce insemana un film IMAX.
Thanks for the info Andrew.
Eu am fost la Avatar in Bacau, la CinemaCity si la inceputul filmului scria IMAX 3D si am zis ca nu-i problema am vazut in cea mai buna varianta. Sincer nu stiam ce inseamna IMAX, dar acum realizez ca eu am vazut doar 3D-ul clasic, nu IMAX. Mi-a placut prea tare filmul si cand trec prin Bucuresti vreau neaparat sa-l vad in IMAX.
Cand ma intorc pe 3 Ianuarie voi fi in prima seara la Wafi sa traiesc si eu un documentar. Si eu traiam cu impresia ca este tot un fel de 3D cu ochelari. Ma bucur ca a clarificat AndRewqp aceasta nelamurire.![]()
Foarte bizar... eu cand l-am intrebat pe BoDo daca la Imax - Avatar a fost cu ochelari... a zis ca DA... Nu mai inteleg nimic...
Avatar ruleaza in 3 variante: normal, 3d si IMAX. eu am fost la sala IMAX unde am avut ochelari speciali pt IMAX. a nu se confunda cei pe culori pt 3D. sunt ochelari fumurii speciali (grade diferite pt ca imaginea normala se vede dublata daca te uiti fara ochelari)
nicio legatura cu documentarele IMAX
pretul biletului a fost 31 lei pt adult si 19 pt copil
chiar si pe bilet scria AVATAR IMAX. era o tipa care a intrat aiurea cu biletul de 3D (a fost problema ca sala era full si venise un tip care avea locul ala) pe biletul ei scria avatar 3D
repet avatar nu are nicio legatura cu documentarele imax. filmul tine 3 ore si iesi cu ochii rosiisotia si -a dat de vreo 3 ori ochelarii jos ca ametise.
De fapt sunt ochelari cu lentile polarizate, lentila stanga este polarizata orizontal, cea din dreapta vertical. Filmul ruleaza in 3D folosind aceasta tehnica. Deci Avatar de la Samsung IMAX Bucuresti este 3D
IMAX - Wikipedia, the free encyclopedia
http://www.4tuning.tv/2PHdatZjjEc/Nissan_GTR_R35_by_Exelixis_Motorsport.html
Nissan Skyline R35 GTR de 900 cai putere,lucrare facuta in Romania
Enjoy!![]()
azi am văzut un tătic in flanco..ii cumpăra copilului (mai mic de 7 ani ) un PS2 cadou de Crăciun...şi ii spunea v�nzătorului :Lăsaţi ..puneţii un joc cu maşini..ca nu ştie să citească...ceva mai simplu...�l vedeam pe tatăl meu acum 6-7 ani...m-a apucat nostalgia..ce mai trec anii
old times but good times
Norocosilor.. parintii mei imi cumparau jucarii si hainute. A trebuit sa descopar singur arta gamingului ratacind prin desert.
Tata...ahhh...tin minte ca acum 2 ani si jumatate am mers pana la altex sa ne uitam la ceva radio pentru masina... si atunci lam rugat pe tata sa imi ia un PS2 de ziua mea la care... se uita pe raft... si vede PS3-ul... si imi zice ca imi ia consola mai noua daca pun si eu jumatate din pret (e varianta de 60 GB care era la 2000 Ron)... de atunci am o chestie mare si neagra cu care imi consum o parte din timpul liber :X![]()
![]()
Bookmarks