Dupa 2 saptamani de cautat, am reusit in sfarsit sa-l gasesc in Romania(se pare ca Motorola nu prea are cautare la noi)....imi doresc sa fie cel putin la fel de satisfacator ca vechiul Milstone.
Hop si cu un setup nou pentru editare foto (m-am reintors la PC dupa 3 ani de pauza)
- Carcasa Cooler Master Elite 120 Advanced
- Placa de baza Gigabyte GA-F2A85XN-WIFI
- Procesor AMD Vision A10-6800K 4.1GHz box
- Sursa Seasonic S12II-430 Bronze 430W
- Memorii Samsung DDR3 1333Mhz 8GB
- DVDRW Hitach GH82N
- HDD SSD Corsair Force Series F120 120gb
- HDD WD Caviar BLack 1TB
- Monitor LED DELL U2312HM 23 inch
Scuze ca nu sunt atasate imaginile dar cum nu mai am spatiu la atasamente nu prea am ce face (si scuze si de calitatea imaginilor):
Dupa ce l-am luat pe primul acum o saptamana, l-am facut praf in mai putin de 30 de minute. Au fost foarte de treaba baietii de la GoPro si azi mi-au trimis o camera noua. Nici nu ma asteptam
GoPro Hero 3 Black Edition
- $10 Amazon Gift Card dat la schimb pentru $15 iTunes Gift Card
- Subscriptie VPN pentru 1 an.
I-am folosit aseara la alergat.Este recomandat ca in stadiul incipient al tranzitiei de la tenisi - Vibram sa reduci cel putin in primele 2-3 sedinte de alergat, distanta pe care obisnuiai sa o alergi la jumatate,deoarece,in urma schimbarii pozitiei defectuoase in una corecta,soliciti muschi pe care de obicei nu ii foloseai,fapt care determina aparitia febrei musculare.Vibram te obliga sa alergi corect,fara lovituri de calcai,in conditiile in care aveai o tehnica defectuoasa.Din fericire,loviturile de calcai lipseau cu desavarsire din tehnica mea de alergat,asa ca nu am avut probleme in urma antrenamentului de aseara.
Aceasta este cealalta pereche pe care am achizitionat-o :
Bookmarks