Deobicei chiar cei de la Apple il fac mai incet prin update-uri ca sa ai inca un motiv de a face upgrade la un telefon nou...Un iPhone 4 cu iOS 4 se misca mult mai bine decat un iPhone 4 cu iOS 6.
Scuzati OFF topic-ul.
Deobicei chiar cei de la Apple il fac mai incet prin update-uri ca sa ai inca un motiv de a face upgrade la un telefon nou...Un iPhone 4 cu iOS 4 se misca mult mai bine decat un iPhone 4 cu iOS 6.
Scuzati OFF topic-ul.
Am o dilema. Am primit si eu voucherul de 100 lei de la Altex si acum nu reusesc sa ma decid.
Am ramas la 2 chestii:
Trilogia Stapanul Inelelor - Editie Extinsa - la 199.99-100=99.99
sau
Trilogia Barbati in negru Blu-ray - la 119.99-100=19.99
Imi plac amandoua si le-as vrea pe amandoua, dar nu imi permit acum.
As merge spre MIB pentru ca am vazut ca este cel mai mic pret. In alte parti este mai scump (sau este cu statueta si se duce spre 300 lei)
Nu cred trilogia LOTR in varianta asta mai scade la pret. Tot ce sper este sa nu mai scada in urmatoarele 6 luni. La eMag este la pretul asta de cel putin 1 an...
kidding me ? LOTR are 15 discuri !(6 Bluray si 9 DVD)...clar mergi pe asta..ca sa nu mai vorbim ca la fiecare film ai editia extinsa(30 min in plus)
mai exista inca o trilogie tare la ei..Dark Knight...dar nu stiu daca esti fan..
Dark Knight nu prea...
Cam ai dreptate. Daca ma gandesc bine MIB pot lua trilogia completa la 100 ron daca nu ma grabesc. Astept sa apara separat la ofertele din Media Galaxy la 30-35 lei...
hey
merita sa cumpar, pentru inceput romanul ,, Metro 2033,, ? Am jucat ambele jocuri si povestea, subiectul in sine, m-a fascinat. Acum chestia e ca nu stiu cat de mult se reflecta cartea in joc.. presupun ca exista mari diferente,nu ?
Ceva pareri despre: Casta Kit ODYS GEKKO Head + Earphones Bonus | Caro Group ?
Guys am o mare nelamurire....nu stiu daca sa cumpar ps4 de craciun sau sa mai astept pana in vara lui 2014??voi ce ziceti?
Sau e craciun sa iau alte jocuri pt. Ps3.....completely lost![]()
Cumpara cateva jocuri de PS3(GTA 5,AC4,Beyond Two souls etc) dupa strangi incet incet bani pentru PS4![]()
Ma gandeam ca jocuri ca ac4 sa astept sa le joc pe ps4 pt a profita de ele la maxim...oricum mersi de opinie![]()
Jocurile "cross gen" nu vor fi vreo minune pe consolele next gen stai linistit , poate putin lighting ceva mai bun dar nimic mai mult.
Casti audio In-ear Sennheiser CX 400-II, Negru 502743 - eMAG.ro
Merita ? Nu sunt audofil dar vreau sa fie o pereche cat de cat decenta de casti
Hmmm, nu le am cu Sennheiser. Dar eu am o pereche de Skullcandy de care sunt uber mulțumit! (le folosesc doar pentru muzică)
Și ieși și mai ok cu banii.
Skullcandy Smokin Buds lurker green/black
Pe astea le am de peste un an. Se aud superb. Inainte am avut Skullcandy si m-au tinut doar doua luni dupa care nu au mai functionat. Poate tine si de noroc. Sa nu iei Sony.
Casti JVC In-Ear Extreme-Explosive HA-FX1X-E, Negru HA-FX1X-E - eMAG.ro
Sincer iti recomand casti Panasonic , daca vrei sa ai joase frumoase si de calitate si nu sunt extrem de scumpe , Sennheiser care le ai in descriere au Frecventa de raspuns (Hz):17 - 22000 , iar Panasonic cam toate din gama au in general 10 - 27000 HZ , un exemplu :
http://www.altex.ro/casti-intraauric...asonic-rp-hv21
http://www.altex.ro/casti-intraauric...p-hje120-negru
Casti PANASONIC RP-HXD3 | ALTEX
Casti PANASONIC RP-HT460E-K | ALTEX
Bookmarks