Battlefield 1943
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Juarez: Bound in Blood
F.E.A.R. 2: Project Origin
Halo 3: ODST
Killzone 2
Left 4 Dead 2
Section 8
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Wolfenstein
Am votat Killzone fiindca Modern Warfare 2 ma enerveaza rau in multiplayer, am ajuns sa cred ca sunt prea varza la astfel de jocuri, niciodata nu pot face mai mult de 5 killstreak![]()
Killzone 2.Popularitatea lui MW2 vine dupa succesul primului mw,care chiar a adus ceva nou.MW2 este acelasi joc cu niste " + " prea mici ca sa fie mai bun ca kz2.Asta inafara de faptul ca nu are clan support,hartile incurajeaza campingul si suporta mai putini playeri online decat kz.
Modern Warfare 2 fara discutie, il consider o continuareCounterStrike.
(bineinteles impreuna cu MW1)
Killzone 2 si pt. mine. The Chronicles of Riddick si Modern Warfare 2 sunt alte FPS-uri care sunt in top in lista personala, dar premiul il merita Killzone 2 pt. ca a venit pus la punct si a dat o lectie celoralati despre cum se face un FPS cu o grafica impecabila, atmosfera antrenanta, un multiplayer cum multe alte FPS-uri nu-l au (vezi usurinta de a juca cu prietenii, gestionarea clanurilor si a turnamentelor, detalii despre fiecare player web-based and so on) si nu in ultimul rand, grija fata de jucator. Nu mai retin exact cine a zis, dar da, Killzone 2 este un FPS 2.0
Killzone 2!Pt. ca este altceva fata de ce a fost pana acum,la seria COD MP se cam repeta![]()
Killzone 2 nu e de pe planeta asta. Cred ca e facut de martieni si trebuie sa acord votul meu micilor nostri prieteni verzi!
PS: recunosc ca multiplayerul MW2 este mai addictive pentru mine. Motivul probabil este lunga perioada de timp in care am jucat COD 4 pe Xbox Live.
Salutari!deci am Votat Killzone2.am renuntat la calc pentru Ps3 datorita jocului asta.am 15 jocuri da numa Killzone2 joc in multy...,din cate am inteles MW2 are acelas engine k Cod5 care parerea mea e o porcarie pe ps3,ma dezamagit complet,orcum varianta pe pc a fost reusita.nu am jucat MW2 dar cred k are acelas sunet prost.Killzone2 all the way Baby!SAlutari All!
Ma refer la COD5 si sunetul ,cum te misti in joc,parca jucam daca tine-ti minte Quake.fara suparare.te best FPS=Killzone2
Szuza-ma domnu intelectual daca sunt mai needucat cu doar 2 clase k trenu.scuza-ma!
---------- Post added 27-11-2009 at 07:16 PM ----------
Dar cred k ai ceva mai bun de facut decat sa ii critici pe alti cum scriu nu crezi????Domnule intelectual!
Bookmarks