nu zau.....faza cu gusturile este oarecum adevarata....dar tu tii sa subliniezi ca nu iti plac exclusivitatile de pe ps3....in cazul de fata ps2....am mai gasit cateva posturi de ale tale
"Infamous e un fel de Protoype, daca ai jucat Prototype nu prea merita sa iti iei infamous"..."si ce sa faca cu ps3? in afara de uncharted 2 si killzone 2 restul jocurilor de pe ps3 is praf, ca sa nu mai zic de altea multiplatform care se vad mai oribil pe ps3. "..."PS Move este o copie dupa wii mote, cei de la Sony stiu doar sa fure ideile altora"..."Suna interesant, oricum nu se compara Natal cu acel vibrator de la sony".....toate plangerile tale se adreseaza consolei si jocurilor exclusive PLAYSTATION....gata...aici am incheiat off-topic-ul"Heavy Rain nici macar nu e un joc , wtf apesi 1 buton si gata are gameplay, mai mult e o poveste si nu stiu la ce s-au gandit producatorii cand au lansat asa ceva, daca are succes mare dc nu apar si alte jocuri la fel?"
PS:ai invatat sa joci la pariuri???LE: ca dovada a varstei tale si a felului in care ai fost crescut....imi trimiti si PM in care vorbesti in jargouri de clasa a 2-a"ok m-am gandit sa ma apuc si eu de pariuri sportive si am luat o varianta de pariloto si un ziar, si nu ma pricep sa completez, acolo scrie codul meciului-45 min-90-min 1 x 2 ce inseamna asta? rog pe cineva care se pricepe sa ma ajute putin"
..."daten" se scrie "date-n"...stai linistit...ai reportba date ca bag **** in mata ai *****, ce mortii matii te bagi in seama copil be**** ce esti daten **** mea de rapanos
InFAMOUS as HERO
10/10
+Cole
+Zeke
+Powers
+Drain Electricity
+Secondary Missions
+Pulse Heal/Arc Restraint/Bio Leech
P.S: Eu zic sa nu il mai bagati in seama pe Mafioso!
God of War III - Platinum
[-] Povestea
[-] Grafica
[-] Atmosfera
[-] Level design
[-] Voice-acting
[-] Character models
[-] Kratos
[-] Boss fights
[-] Cutscenes
[-] Olympians / Titans
[-] Inamicii
[-] Armele
[-] Combourile
[-] Extrem de violent
[-] The Realm of Hades
[-] The Pit of Tartarus
[-] The Labyrinth
[-] Godly Possessions
[-] Finalul
NOTA: 2.00 (cu indulgenta)
King of the Hill
Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
X-Men Origins Wolverine505/1000
+ Wolverine
+ Sange si RAGE!!
+ Wolverine chiar se regenereaza!
- Cateva buguri pe ici pe colo
- Boss fights
- Poveste a fost buna, dar...se putea mai mult.
Nota mea: 8
Prison Break The Conspiracy
[+]STELTH action,aproape tot jocul!
[+]este ca o mica completare a primului sezon
[+]sistemul de fighting(mie mi-a placut dar pacat ca nu sunt prea mult finishing moves
[+]gameplay
[-]grafica,desi personajele principale sunt decent conturate la fel si detalile:canalizare,tunele,tezi.In concluzie grafica proasta datorandu-se motorolui grafic obosit
[-]nu joci cu Michael Scofield
[-]destul de scurt,merita jucat pe Shark
[-]sound,cateva caractere secundare/episodice nu au si sincronizate miscarile gurii cu sunetul
Nota:7/10
Am ajuns dupa sfarsitul primului run cu 59% din trofee dar nu vreau sa fac platina datorita catorva trofee care pentru mine sunt destul de frustrante.
Chiar l-ai terminat de 100 de ori ?
L-am terminat odata si nu prea l-as mai juca , poate decat odata.
Big Boss Emblem
+Grafica
+Cutscenes
+Gameplay
+Stealth Camo
+Destu de greu pe The Boss Extreme
+Bandana
+Patriot
+Snake
+Story
+
+
+
10/10
[+] Story
[+] Gameplay
[+] Grafic
[+] Origami
[+] Music 10++
[+] Sound and voice
[+] Jack,Blake,Ethan,Scott Shelby,baby,Jayden,Madison
[+] ARI
[+] Perfect murders
NOTA: 10/10
Final Fantasy XIII
+Grafica
+Muzica (demna de un titlu Final Fantasy)
+Personajele -cu timpul,ajungi sa tii la fiecare personaj
+Sistemul de lupta-foarte complex,iti va lua cateva ore sa te obisnuiesti cu el
+Povestea
+Datalogul-te ajuta foarte mult atunci cand nu ai inteles ceva..(in cutscenes,etc)
+Endingul...a fost superb, ,m-a facut sa clatin 2-3 lacrimi in coltul ochiului.
-Linearitatea
-Game Over cand moare party leaderul-WTF?!
Per total..un joc extraordinar de bun.Vi-l recomand chiar daca n-ati jucat celelalte titluri FF.
Nota:9/10-OUTSTANDING
Bad Company 2 on PS3
+Povestea
+Grafica
+Preston Marlowe
+Sarge
+Sweetwater
+Haggard
+Weapons
+Vehicles
+Zapada
+Final Mission