Intrebare: Am jocul zona 2 si cont vechi facut pe RO. Daca bag codul pe contul de UK (numai acolo pot sa intru pe Store, la Redeem Codes), o sa am content-ul atunci cand trec inapoi sa ma joc pe contul initial RO?
Multumesc!
Intrebare: Am jocul zona 2 si cont vechi facut pe RO. Daca bag codul pe contul de UK (numai acolo pot sa intru pe Store, la Redeem Codes), o sa am content-ul atunci cand trec inapoi sa ma joc pe contul initial RO?
Multumesc!
Am facut exact la fel, dar am jucat pe cont US dupa aceea. A recunoscut DLC-ul. Nu vad de ce nu ar fi la fel si pe cont RO.
Thx mate! BTW, mai joaca cineva din RO jocul asta?Nu de alta dar mie mi se pare chiar bun. O alternativa mai mult decat placuta la COD. Tot haos si fun gasesti si aici, doar ca sunt harti si arme mai putine. Sniper din baza in baza FTW
![]()
New Medal of Honor confirmed - News at GameSpot
The sequel is being once again developed by Danger Close Games, the sub-studio of Electronic Arts' Los Angeles campus. In a post on the official Medal of Honor website, executive producer Greg Goodrich announced the sequel, which had been hinted at by a job listing last month.
Sper doar sa fie COD killer-ul asteptat de toata lumea(sau cel putin de cei care nu suporta ultimele COD-uri)..asta cu conditia sa-si fi invatat lectia ....sa nu incerce sa adopte aceiasi reteta a gameplay-ului scriptat din COD-uri(ultimele)+single-player de 5-6 ore..
Intrebare pentru cei ce au luat trofeul Tier 1. Am terminat cele 9 misiuni sub Par Time,am cele 10 medalii primite,dar nu am primit trofeul Tier 1.
Ce mai trebuie sa fac k sa primesc trofeul ?
Ms anticipat
Scrie evident.Medal of Honor Tier 1
Obtain All Campaign and Online Trophies
Obtain all of the game's Campaign and Online Trophies.asta e platina la MOH
Sursa: PS3 Trophies - Trophy Lists, Trophy Guides & Trophy Cards - PS3TrophiesMultiplayer: Tier 1
Reach top level in one class
This is a time consuming trophy, and will require you to play multiplayer for several hours. You will need to reach level 15 in the Assault, Spec Ops or Sniper class. To do this quickly, focus on earning as many points in a round as possible, not caring about deaths or match losses (the less the better!). Of course, this trophy isn't so cumbersome if you enjoy playing the game and focus less on getting the trophy. (use Defensive Support actions you earn more points).
Nu inteleg de ce nu citesti exact ce zice la descrierea trofeului.
Am citit foarte exact ce scrie la descrierea trofeului...
Eu ma refeream la Conspicuous Gallantry k sa fiu mai precis. Intrebarea mea era ce mai trebuie sa fac pt a primi trofeul. Repet, am terminat cele 9 misiuni sub par time si nu am primit trofeul.
Daca vrei si sti ma ajuti dc nu asta e,te rog fara comentarii de genul celui de mai sus.
Nu am precizat pt k nu stiam exact cum se numeste,dar am facut referire la cele 9 misiuni,la 10 medalii etc.
Pana la urma m-ai inteles.Si daca e bug cam care ar fi rezolvarea... ms
cum intru pe site-ul Medal Of Honor?? imi zice chestia aia cu captcha dar nu apare nici un captcha nicaieri..
Bookmarks