Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 45 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 ... LastLast
Results 681 to 700 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #681 SP
    Member BatsBike's Avatar
    mi'am dat seama ca nu la exploatarea acelei scheme te refereai dar,vorba lu'x2z,cum draq bagi acele coduri in PS3(prin stick,ceva ... ) oricum,mai sus,yo ziceam ca sunt in cautare de jucatori cu care sa joc FULL MANUAL ... in plus,incerc sa joc meciuri cu echipe de 2 sau 3 stele dar ... se vede ca echipa controlata de mine este alania vladikavkaz,de exemplu,dar celalalt tot la chelsea,real madrid,liverpool sau barcelona se orienteaza ...

2. #682 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    @showman beton compilatiile. Ala-i balet in toata regula
    Am jucat demo-ul dar am vazut ca dpdv al AI-lui tot varza e ...pase simple date aiurea, 2 jucatori intra la minge si unuia ii trece piciorul prin minge fara niciun efect, in momentul in care joci la un nivel superior impotriva unei echipe mai bine cotate, raul, ramul ti-s impotriva toate (ricoseuri imposibile in urma carora mingea ajunge tot la ei), fundasi adversi care din plin sprint ingheata pur si simplu pe loc si intr-o fractiune de secunda au timp sa-si intinda si un picior in spate sa-ti respinga o pasa/centrare/sut etc etc. L-am sters, am copiat demo-ul la PES11. Pasele manuale mi-au placut, te obisnuiesti mai greu cu ele da-s mai ok decat la FIFA, in schimb fundasii toti is Ursain Bolt pe langa atacanti. Cred ca astept versiunea finala a jocului de handbal ( Handball Challenge - News )poate nemtii inteleg mai bine jocul decat inteleg fotbalul canadienii de la EA si japonezii de la Konami. Pina la urma e logic, avand in cap doar hokey, basket si respectiv sumo n-au cum sa faca un fotbal calumea

3. #683 SP
    Member Merdiso's Avatar
    radu, vezi ca esti cam off-topic cu canadienii si fotbalul. Daca stai sa te uiti pe lista oamenilor care au contribuit la ultimele jocuri FIFA, ai sa vezi ca-s destul de putini canadieni printre ei.
    In schimb. la Konami cel putin 90% din developeri sunt japonezi.
    EA ar putea face FIFA mai bun, incat sa nu poata fi exploatat asa de mult, dar atunci nu s-ar mai inghesui puradeii sa-l cumpere, pierd vanzarile. In legatura cu AI-ul, cred ca in orice joc EA triseaza la greu, si asta ar putea fi rezolvat daca ar vrea, dar de ce sa piarda timp cu AI-ul cand poate pur si simplu sa-l lase de izbeliste, iar in acelasi timp sa faca cateva scripturi prin care sa fie avantajat sa-ti dea impresia ca joaca bine ?!

4. #684 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    FIFPlay - Your Ideas for FIFA 12
    Bagati idei pentru Fifa 12.

5. #685 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    FIFPlay - Your Ideas for FIFA 12
    Bagati idei pentru Fifa 12.
    au primit n "ideas" si inainte de fifa 11
    le am trimis un msj : remove the automatic pass l1+triangle for a real soccer

6. #686 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nici nu stiu daca se merita sa mai bagi idei, atata timp cat oricum in cazul in care fixeaza o parte din problemele jocului fac ei ceva incat sa rezulte alte exploituri si bug-uri.
    Sunt curios ce lucru REVOLUTIONAR mai pot baga in FIFA 12. Din ce vad, engine-ul lor a cam ajuns la limita maxima, nu stiu ce mai pot face. Sa speram, totusi, ca voi fi surprins in mod placut.

7. #687 SP
    Member tudort's Avatar
    Se tot poate lucra la partea de realism/fizica implementata , Ai . Astea sunt de viitor. Grafica nu este nr.1 in ciuda faptului ca este un factor determinant in alegerea unui joc. Eu zic ca mai au de munca !

8. #688 SP
    Junior Member schickeria's Avatar
    salut!am facut update cred 1.04 iar spre mirarea mea cand intru in joc toti jucatori la echipe sunt inversati de exemplu la bayern munchen sunt jucatori lui bayern dar cu numele jucatorilor de la alta echipa!asa sunt la toate echipele!avetii idee despre ce este vorba sau a mai patit cineva !

9. #689 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    radu, vezi ca esti cam off-topic cu canadienii si fotbalul. Daca stai sa te uiti pe lista oamenilor care au contribuit la ultimele jocuri FIFA, ai sa vezi ca-s destul de putini canadieni printre ei.
    In schimb. la Konami cel putin 90% din developeri sunt japonezi.
    EA ar putea face FIFA mai bun, incat sa nu poata fi exploatat asa de mult, dar atunci nu s-ar mai inghesui puradeii sa-l cumpere, pierd vanzarile. In legatura cu AI-ul, cred ca in orice joc EA triseaza la greu, si asta ar putea fi rezolvat daca ar vrea, dar de ce sa piarda timp cu AI-ul cand poate pur si simplu sa-l lase de izbeliste, iar in acelasi timp sa faca cateva scripturi prin care sa fie avantajat sa-ti dea impresia ca joaca bine ?!
    am jucat si pes 2011 si fifa 11 (mai mult pes) si pot spune ca fifa 11 e superior la:
    - grafica
    - sunet
    - licente
    - sistemul de executare a penalty-urilor (e execrabil la pes)

totusi, si pes-ul are lucrurile lui frumoase:
    - gameplay-ul mi se pare mai bun, per ansamblu
    - realism
    - champions league, copa libertadores, echipe clasice

10. #690 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    salut, stie careva site-uri ce organizeaza concurs fifa 11 ps 3 cu premii ?

11. #691 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdan-theodor View Post
    salut, stie careva site-uri ce organizeaza concurs fifa 11 ps 3 cu premii ?
    da, google...

12. #692 SP
    Member BatsBike's Avatar
    sweetpatch.tv are ceva concursuri cu premii ... virgin gaming,apoi ... nush,insa cred ca pentru finala trebuie deplasare la fata locului(UK,de obicei) ...

13. #693 SP
    Junior Member raul79's Avatar
    Salut

Am si eu o mare problema azi am cumparat fifa 2011 xbox 360 sigilat am facut tot ce inseamna update marea problema este ca nu imi afiseaza numele real al jucatorilor doar uneori cand joc online sau cand am jucat Live Season.
    Precizez ca comentatorul spune numele real al jucatorilor. Stie cineva care poate fi problema.

14. #694 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Am o intrebare, eu am cont US, daca am jocul zona 2, codul acela trebuie introdus pe un cont de UK ? Dupa ce il introduc pe contul de UK, pot juca online pe contul de US ?

15. #695 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    Am o intrebare, eu am cont US, daca am jocul zona 2, codul acela trebuie introdus pe un cont de UK ? Dupa ce il introduc pe contul de UK, pot juca online pe contul de US ?
    Raspunsul e da la ambele intrebari

16. #696 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    L-am cumparat si eu astazi, pentru cine vrea sa joace, PSN: laurz0r

17. #697 SP
    Junior Member tezzy's Avatar
    salut mi-am luat si eu fifa si vroaim sa va intreb cum fac sa activez codu mere si pe cont de romania?

---------- Post added 24-02-2011 at 09:05 PM ----------

gata l-am rezolvat cine vrea sa joace add tez8705

18. #698 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Ok, deci am urmatoarea problema. Joc fifa 11, si de 6 meciuri incoace nu pot sa termin niciunul. De fiecare data imi da freeze si trebuie sa inchid consola si respectiv pierd meciul cu 3-0. Care e problema? E de la joc sau de la consola? Trebuie sa schimb ps3-u?

19. #699 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @goodfelam ... tocmai ce'am inchis consola dupa un astfel de ... bug?!cred ca mi s'a intamplat de vreo 3 ori ... odata m'am deconectat&implicit jocul s'a pierdut,altadata am asteptat&mi'a dat joc castigat dupa ce a revenit ... probabil serverele EA sau dupa ultimul update sa fie ceva in neregula ... oricum,comparativ cu fifa10,11'le merge mai prost pe partea de online(multe deconectari,conectare greoaie ... )

20. #700 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Da, si poate am norocu sa dea freeze in meci de campionat ca ala sunt
    Oricum, parca alaltaieri am avut probleme cu serverele de la EA, sper macar sa fie de la ei si sa nu aiba consola probleme :-s

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 45 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks