Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 27 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 540

Thread: Resident Evil 5

1. #181 SP
    is the man! trickz's Avatar

2. #182 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    The Resident Evil 5 Collector's Edition comes with:
    • Chris Redfield Figurine
    • Tricell Messenger Bag
    • BSAA Patch
    • Kijuju Keychain
    • Bonus Disc including a making-of featurette, a digital art gallery and a trailer for Resident Evil Degeneration
    • The game and bonus disc come packed in a Special Collector's SteelBook Case.
    Attached Images Attached Images 200572_bonuslg-1-.jpg 270301_bonuslg-1-.jpg

3. #183 SP
    in editia aceasta de bonus round de discuta despre Resident Evil 5.Check'er out
    Gametrailers.com - Bonus Round: Episode 301, Part 1

4. #184 SP
    Banned tacconi's Avatar
    eu mi-am cumparat ps3 pt jocul asta... daca se amana iar lansarea ma sinucid!

5. #185 SP
    Junior Member leonknight's Avatar
    nu mai pot jocu asta este atat de tare pur si simplu nu pot sa spun in cuvinte priviti aici ultimul trailers IGN Video: Resident Evil 5 PlayStation 3 Trailer - New World Trailer

6. #186 SP
    Senior Member huber's Avatar
    uite ca deja unii il au

7. #187 SP
    si ma rog...dece nu a aratat si discurile?cred ca imi dau singur raspunsul,pentru ca e fake
    anyway bonus round part 2 resident evil 5 Gametrailers.com - Bonus Round: Episode 301 - Part 2

8. #188 SP
    Senior Member huber's Avatar
    cine stie nu cred ca e fake.

9. #189 SP
    Banned sharp's Avatar
    Data de lansare a ramas tot 13 martie 2009 sau s-a modificat?

10. #190 SP
    data lansarii nu s-a schimbat

11. #191 SP
    Member Zaktan's Avatar
    ala cred ca a pus mana doar pe carcasa (daca il avea banuiesc ca ne si arata cum se joaca )

12. #192 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Acum am pus si eu mana pe el
    p.s. Nu are optiune de mers cand tragi

13. #193 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Si cum este lumea cu doua saptamani in viitor?

14. #194 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Vezi ca e posibil sa iti stea frumos si tie cu un ban cand o sa vada un moderator postul asta!

15. #195 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    azi am facut si yo rost de jocul full, e bestial, dar atmosfera nu mi se pare la fel de creepy ca in re4

16. #196 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    azi am facut si yo rost de jocul full, e bestial, dar atmosfera nu mi se pare la fel de creepy ca in re4
    Mai bine te abtineai pana pe 13 martie. Pe 13 se lanseaza oficial si chiar nu vrem sa stim parerile despre un joc tras de pe torente.

17. #197 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Mai bine te abtineai pana pe 13 martie. Pe 13 se lanseaza oficial si chiar nu vrem sa stim parerile despre un joc tras de pe torente.
    pai poate am o copie promotionala . aici se vorbeste despre joc nu de unde il are fiecare, pt ca jocul nu difera in functie de sursa

18. #198 SP
    Member cristian77's Avatar
    il ai pe consola deja??

19. #199 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    pai poate am o copie promotionala . aici se vorbeste despre joc nu de unde il are fiecare, pt ca jocul nu difera in functie de sursa
    Sunt convins ca ai o copie promotionala. Avand in vedere ca este acelasi joc pentru toti si avand in vedere ca muritorii de rand care-si cumpara jocurile nu il pot avea decat incepand cu data de 13, mi se pare de bun simt (o calitate umana) sa nu te apuci sa te lauzi sau sa divulgi ceva despre el.

In fine, sa revenim la joc.

20. #200 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Sunt convins ca ai o copie promotionala. Avand in vedere ca este acelasi joc pentru toti si avand in vedere ca muritorii de rand care-si cumpara jocurile nu il pot avea decat incepand cu data de 13, mi se pare de bun simt (o calitate umana) sa nu te apuci sa te lauzi sau sa divulgi ceva despre el.

In fine, sa revenim la joc.
    ma da cine esti u de stabilesti ce e de bun simt si ce nu? uite de exemplu si mie mi se pare lipsit de bun simt ca cineva sa se bage in seama neintrebat si total pe langa subiect. scrie undeva in regulament ca nu am voie sa vorbesc de un joc inainte de lansare sau iti bagi unghia in gat ca nu il ai? nu m-am laudat cu el, ci pur si simplu am spus o parere destul de generala fara sa divulg vreun spoiler.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 27 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast