The Resident Evil 5 Collector's Edition comes with:
- Chris Redfield Figurine
- Tricell Messenger Bag
- BSAA Patch
- Kijuju Keychain
- Bonus Disc including a making-of featurette, a digital art gallery and a trailer for Resident Evil Degeneration
- The game and bonus disc come packed in a Special Collector's SteelBook Case.
in editia aceasta de bonus round de discuta despre Resident Evil 5.Check'er out
Gametrailers.com - Bonus Round: Episode 301, Part 1
nu mai pot jocu asta este atat de tare pur si simplu nu pot sa spun in cuvinte priviti aici ultimul trailers IGN Video: Resident Evil 5 PlayStation 3 Trailer - New World Trailer
si ma rog...dece nu a aratat si discurile?cred ca imi dau singur raspunsul,pentru ca e fake
anyway bonus round part 2 resident evil 5 Gametrailers.com - Bonus Round: Episode 301 - Part 2
Vezi ca e posibil sa iti stea frumos si tie cu un ban cand o sa vada un moderator postul asta!
azi am facut si yo rost de jocul full, e bestial, dar atmosfera nu mi se pare la fel de creepy ca in re4
Sunt convins ca ai o copie promotionala. Avand in vedere ca este acelasi joc pentru toti si avand in vedere ca muritorii de rand care-si cumpara jocurile nu il pot avea decat incepand cu data de 13, mi se pare de bun simt (o calitate umana) sa nu te apuci sa te lauzi sau sa divulgi ceva despre el.
In fine, sa revenim la joc.
ma da cine esti u de stabilesti ce e de bun simt si ce nu? uite de exemplu si mie mi se pare lipsit de bun simt ca cineva sa se bage in seama neintrebat si total pe langa subiect. scrie undeva in regulament ca nu am voie sa vorbesc de un joc inainte de lansare sau iti bagi unghia in gat ca nu il ai? nu m-am laudat cu el, ci pur si simplu am spus o parere destul de generala fara sa divulg vreun spoiler.
Bookmarks